Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Biografie (3)

Harve Presnell (herec)

07.04.2013

Harve Presnell se narodil 14. září 1933 v kalifornském městě Modesto, odkud pochází i legendární George Lucas. Své první pěvecké vystoupení předvedl ve svých šestnácti letech a jeho úspěch ho přesvědčil, aby zpěv studoval. Zkoušku splnil na University of Southern California, avšak se vzděláváním pokračoval ještě v Evropě a na… (více)

Jason Acuña (herec)

15.06.2011

Jason Bryant Acuña, který je spíše známý jako Wee-Man, byl počat v Německu, ale narodil se 16. května 1973 až v italském městě Pisa. Zde ale nepobyl dlouho a po třech měsících odjel s rodiči do Kalifornie, konkrétně do Torrance, kde navštěvoval školu North High. V Kalifornii zůstal až dodnes. Jason se narodil s achondroplasií,… (více)

Sarah Alexander (herečka)

25.01.2011

Sarah Alexander se narodila 3. ledna 1971 v Londýnské čtvrdi Hammersmith. Jejím otcem byl Frank Smith, televizní producent a režisér, který pracoval například na nejdéle běžícím publicistickém pořadu světa, Panorama. To Sarah umožnilo vyrůstat ve filmovém prostředí. Od jedenácti let navštěvovala dívčí školu Godolphin and… (více)

Reklama