Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (56)

plakát

Velký průvodce spánkem (2021) (seriál) 

Seriál mi velmi pomohl pochopit, jak funguje svět spánku. Prezentuje základy fungování spánku, což mi pomohlo na cestě k lepšímu spánku. Je škoda, že seriál není delší nebo více podrobně vysvětlen. Připadá mi, že se dotýká tématu spánku jen okrajově, ale i tak je seriál velmi poučný. Snad Netflix přijde s druhou sérií, která se zaměří na detailnější prozkoumání tématu. Podle https://www.tvpoke.cz/blog/pruvodce-spankem-online jde o spolupráci mezi meditační aplikací Headspace a Netflixem. Doporučuji se podívat i na další projekty vzniklé z této spolupráce.

plakát

Černé vdovy (2019) (seriál) 

Pěkný, oddychový seriál. Sympatické hlavní postavy. Děj pěkně odsejpá. Druhá série stojí za shlédnutí.

plakát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda) 

Nemohu říct, že by mě seriál nějak uchvátil. Hru jsem nehrála, přiznám se. Leč tento seriál měl prý být jasná pecka, zatím mi přijde jen jako další The Walking Dead. Postava Belly je mi krajně nesympatická. Co se týče Joela, připomíná mi Romana Stašu :-D Dám tomu ještě šanci a uvidíme.

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) 

A mě se to docela líbí. Některý příběhy jsou zajímavý, u některých by mě zajímalo jak dopadly dál - pokud tedy jsou skutečně dle pravdivých příběhů, no a některé mě nebavily :-D

plakát

V síti (2020) 

Měla jsem první počítač s internetem někdy v roce 2003, to mi bylo 14 let. Celkem mi je líto, že mě nikdo tehdy nevaroval, že se na internetu mohou vyskytnout takoví lidé. Naštěstí jsem ale nedisponovala webkamerou, nebo fotoaparátem. Nejspíš by důsledky byly mnohem horší. Ale každopádně toto je dokument, jež by měli vidět všichni.

plakát

Listopad (2014) odpad!

Nechápu, co tím chtěl básník říct. Ztráta času. Úplná. Nejvíc mě na celém filmu dováděly k šílenství ty rádoby vtipné animace. Obzvláště ta s Žižkovskou věží byla naprosto příšerná. Docela jako psycho.

plakát

Lov (2020) 

Pokud to nebudete brát jako thriller, ale jako akční komedii, skvěle se pobavíte. Já se teda bavila od začátku do konce. Skvělý film.

plakát

Prolhané krásky: Perfekcionistky (2019) (seriál) 

Mě se to moc líbilo. Jen mě trochu zarazil vzhled postav, které by jakoby z oka vypadly postavám z PPL. Mám na mysli Emily, Hannu a Ariu. Zápletka nebyla špatná, v každém díle bylo hodně napětí, ale hlavně zvědavost. Na jednu stránku škoda, že měl seriál jen jednu sérii, ale na druhou jsem ráda. Poněvadž čekat dalších 7 let na rozuzlení by mě asi zabilo. Do té doby bych asi sešla věkem!

plakát

47 metrů: Mimo klec (2019) 

Film splnil moje očekávání. Chtěla jsem napětí a ve filmu ho bylo až až. Jen jedno mi vadilo. A to ten konec. Bylo to už přehnaný.

plakát

Slunovrat (2019) odpad!

Ty krávo Járo! Na co jsem se to vlastně dívala? Partička Amíků se nechá nalákat švédským kamarádem na výlet do Švédska, aby poznali kamarádovy tradice. Místo pěkného hororu, který jsem očekávala, mě čekalo jen dvě a půl hodiny sraček, nějakých žalmů, nepochopitelného vraždění a idiotských tanečků. Ano, tento film - tuto sračku, doporučím dále. Abych v tom nebyla sama.