Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární

Obsahy (4)

Silver Surfer

Silver Surfer (1998) (seriál)

Když má být planeta Zenn-La odsouzena k jisté záhubě mocným požíračem planet Galactusem, nabízí jeden z obyvatel, Norrin Radd, své služby této mocné entitě výměnou za bezpečí své planety. Stává se Silver Surferem - bytostí s kouskem Galactusovy kosmické síly, ale bez paměti na svůj minulý život. Jeho jediným posláním je hledat nové planety, které by jeho pán mohl konzumovat. Netrvá to však dlouho a Surfer si na svůj minulý život vzpomene. Vzepře se svému pánovi a začne pátrat po své zmizelé domovské planetě.

WrestleMania 30

WrestleMania 30 (2014) (pořad)

Je to největší akce roku. Přichází Wrestlemania! S pořadovým číslem 30 nás uchvátí těmito zápasy:
WWE WH Championship Match - Randy Orton (c) vs. Batista (Popřípadě VS. Daniel Bryan nebo VS. Triple H)
Single Match - Undertaker vs. Brock Lesnar
Single Match - John Cena vs. Bray Wyatt
Single Match - Daniel Bryan vs. Triple H
Andre the Giant Memorial Battle Royal Match
Vickie Guerrero Divas Championship Invitational match
6-Man Tag Team Match - The Shield vs. Kane & The New Age Outlaws
KICKOFF SHOW:
WWE Tag Team Championship Match
The Usos (c) vs. Ryback & Curtis Axel vs. Los Matadores vs. Cesaro & Jack Swagger
Jako speciální host show se na obrazovkách objeví legendární Hulk Hogan. Wrestlemania může začít!

The John Cena Experience

The John Cena Experience (2010)

John Cena je od svého debutu v WWE od roku 2002 nejoblíbenější WWE Superstar všech dob. Pojďme se podívat do minulosti a přítomnosti Johna Ceny - "Prototypa", "Franchise", ale především skvělého člověka s obrovským srdcem, který nejen v ringu pro své fandy ze sebe vydá to nejlepší. Podívejme se na jeho nejlepší zápasy, těžká traumata, ale i radosti, a začátky ve společnosti WWE.

Amazing Spider-Man

Amazing Spider-Man (2012)

Peter Parker (Andrew Garfield) je neoblíbený a věčně šikanovaný středoškolský student, kterému život připravil spoustu překážek. Jeden den se mu stane osudným. Při školní exkurzi na výstavu pavouků Petera pokouše radioaktivní pavouk, který mu propůjčí hbitost, rychlost, nadlidskou sílu, pavoučí instinkt, umění šplhat po zdi a další výjimečné schopnosti. Film The Amazing Spider-Man je restart pro trilogii Spider-Man (2002, 2004, 2007), kterou měl na starost režisér Sam Raimi. Film se vlastně soustředí na úplné začátky Peterovy kariéry Spidermana. Blíže se seznámíme s Petrovou historií a součastností. A co by to bylo za superhrdinu, kdyby neměl proti komu bojovat? Tentokrát se Peter bude muset vypořádat s přítelem, který se nechtěně mění v přerostlého, zeleného a šupinatého Lizarda (Rhys Ifans).

Reklama