Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

Always Watching: A Marble Hornets Story

Always Watching: A Marble Hornets Story (2015)

Skupinka novinářů v jednom malém městečku nalezne krabici s videokazetami, na které je vyobrazena vysoká postava bez tváře v tmavém obleku, jež pronásleduje a trýzní jednu rodinu. Nahrávky také ukazují, že rodina je pomalu ale jistě dohnána k šílenství. Nedlouho poté skupinka zjišťuje, že "operátor" začíná neustále sledovat i je samotné.

Insidious 3: Počátek

Insidious 3: Počátek (2015)

Pokračování úspěšné série, odehrávající se před událostmi týkajících se rodiny Lambertů, zobrazuje mladou dívku, kterou napadají nebezpečné nadpřirozené bytosti. V důsledku toho vyhledá pomoc u parapsycholožky Elise Rainier (Lin Shaye), která se díky její schopnosti kontaktovat mrtvé pokusí zlo zastavit.

Ultimate Zombie Feast

Ultimate Zombie Feast (2012)

Ultimate Zombie Feast nesmí chybět žádnému filmovému zombie fanouškovi. Tato sbírka nabízí víc jak 5 hodin krvavých scén s nemrtvými, kteří se ládují masem. Najdete zde i více jak 20 krátkých filmů. Pozor, může způsobit vzrušení, zimnici anebo střevní úniky.

Left 4 Dead: Movie

Left 4 Dead: Movie (2010)

Film založený na videohře Left 4 Dead od společnosti Valve. Na světě vypukne infekce a z lidí se stávají krvelačné mrtvoly. Skupinka přeživších Bill, Louis, Zoey a Francis se musí prostřílet přes hromadu zombies a také přes zvlášť infikované Huntera, Smokera, Witche, Tanka a Boomera. Přežijí všichni nebo jen někdo?

Reklama