Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Biografie (6)

Dennis Farina (herec)

27.02.2011

Dennis Farina, narozen v Chicagu, stát Illinois, je americký a televizní herec. Narodil se matce Yolandě, což byla žena v domácnosti a otci Josephovi, který byl sicilským lékařem a do docela početné rodiny, neboť má tři sestry a tři bratry. Než Dennis Farina započal, dnes již slavnou, hereckou dráhu a co málokdo věděl, či tušil… (více)

Dax Shepard (herec / scenárista / režisér)

02.01.2011

Dax Shepard Randall, tedy jak zní celé jeho jméno, se narodil 2. ledna 1975 v Milfordu v Michiganu. Přesto, když se pozastavíme na tím, čím je dnes, ani ve snu by nás nenapadlo, že získal titul z antropologie na UCLA (University of California, Los Angeles).Netrvalo to snad ani tak dlouho a Dax se objevil na televizních… (více)

Brian White (herec / producent)

22.09.2010

Americký herec, tanečník a fotbalista Brian Joseph White se narodil 21. dubna 1975 nedaleko Bostonu v Massachusetts, matce Estelle – finanční poradkyni a otci Josephovi – basketbalovému hráči. Chodil na Darthmouth College, kde se specializoval na politickou psychologii a herectví. Dnes má dokonce licenci jako akciový makléř.… (více)

Adam Shankman (producent / režisér / herec)

20.04.2010

Tento filmový tvůrce, producent, tanečník a dokonce i choreograf, celým jménem Adam Shankman Michael, se narodil v Los Angeles v Kalifornii. Byl vychováván v tradiční židovské rodině. Má sestru Jennifer. Jednoho dne v televizi prohlásil, že nemohl tancovat až do osmnácti let, což všechny udivilo, neboť pro někoho, kdo chce… (více)

Vince Vieluf (herec / režisér)

20.04.2010

Vince Vieluf nepatří zrovna k největším hvězdám v Hollywoodu. Vincent Ernest Vieulf celým jménem, se narodil v roce 1970, v malém městečku Joilet ve státě Illinois, přestože strávil nějaký ten čas v Texasu, zvlášť kvůli škole, kde vystudoval Gregory-Portland High School. Na škole jako obyčejný student vynikal hlavně v… (více)

Lori Heuring (herečka)

20.04.2010

Tato kráska, celým jménem Lori Ann Heuring, se narodila v Panamě. O něco později se ale s rodiči přestěhovala do Austinu v Texasu. Má jednoho bratra jménem Jason. O nějakých pár let později, se v jejím tak mladém věku přestěhovala do Hollywoodu, kde už si získala pozornost před kamerou ve snímku 8 SECONDS. Poté se opět vrátila… (více)

Reklama