Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Biografie (4)

Nikki Runeckles (herečka)

06.02.2016

Nikki Runeckles se narodila 28. května, 1991 v Gravesend, Kent v Anglii. Je to začínající herecká hvězda, která aktivně hraje od roku 2012. Svou kariéru začala jednou sice vedlejších, ale nepřehlédnutelných rolích v BBC seriálu Mizerná výchova (2012) a navazujícím filmu The Bad Education Movie (2015), kde hrála postavu… (více)

Steffen Haars (režisér / scenárista / herec)

17.10.2015

Steffen Haars (Maaskantje 30. července 1980) je nizozemský filmový a televizní producent. Stal se známým jako spolutvůrce seriálu New Kids, ve kterém také hrál roli Robbieho Schuurmanse. Steffen Haars vyrostl v Maaskantje. Tim Haars je jeho mladší bratr. Studoval na holandské filmové a televizní akademii v Amsterdamu. Spolu s… (více)

Nicholas Clay (herec)

29.03.2015

Narodil se v Londýně, Billovi a Růženě Clayovým. Vystudoval Royal Academy obor Umění dramatu (RADA). Jeho herecká kariéra začal v 70 letech, kde získal menší role ve filmu a televizních seriálech. Po celou dobu sedmdesátých let  hrál Clay i v divadelních produkcích West End a Laurence Olivier's Old Vic productions, byl… (více)

Thomas Middleditch (herec / scenárista)

14.03.2015

Tomas Middleditch se narodil 10. března 1982 ve městě Nelson v Kanadě. Nyní má bydliště v Los Angeles, kde se pohybuje na místních výstavách a hraje v různých varietních show, jako je kupříkladu College Humor. Thomas ale dělá i sólová komediální vystoupení, která si i sám vymýšlí a režíruje.Thomas je úžasně pohotový komik s… (více)

Reklama