Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Deníček (6)

Z deníčku zamindrákované haterky 6) Neser Ryby!

Čytřicet let se v klidu válíš v bahně, do ničeho se nemontuješ, nic neřešíš a čekáš, že svět ti oplatí stejnou mincí. A pak přijde nějakej kokot, zasekne ti hák ho huby (což bolí jak prase), vytáhne tě z vody a zase tě pustí. Prostě jenom tak. Ani tě nesežere nebo neznásilní. Nebo neznásilní a pak nesežere. Nic!  Ty z toho nic nemáš, von ani nikdo další z toho nic nemá. Dělá to čistě proto, aby tě nasral... Jakub Vágner je ultimátní rybí troll. 

Z deníčku zamindrákované haterky 6) Neser Ryby!

Z deníčku zamindrákované haterky 5) Miley Cyrus: verozvěstka apokalypsy

Majli Sajrus si permanentně vysuhuje vlny hejtu, který v pravidelných intervalech letí celým internetem. Tím, že někde zakroutí řití nebo ukáže kus cecíku. A hned všichni bejkaj: Jak nechutný! Laciná provokace! Jenom na sebe uboze upozorňuje, protože nic neumí, kráva pitomá. Svět spěje do záhuby! Kam se poděly starý dobrý časy klasické popmusic?  ... Tak na to se dá povědět: Leda hovno!  Vaše chyba, že nevíte, že existovaly osmdesátý léta, ve kterejch Madonna dělala lautr to samý - bylo to laciný, provokativní, lascivní, naprosto ubohý a hlavně daleko drsnější než Majliny vopičiny . Takže až zas budete mít pocit, že musíte poukazovat na úpadek moderní společnosti skze Wreckingball, dejte si za mně laskavě facku. Díky.

Z deníčku zamindrákované haterky 4) Respect Down

Znáte přece zpěvačku Lenku Filipovou? Sice už je těžce za zenitem, ale její staší fláky hrajou v rádiu od rána do večera, zvlášť na takzvaně seriózních stanicích. Nikdy jsem jí neměla extra ráda, nebyla mi smypatická ani jako tvůrce, ani jako osobnost. Každopádně u mě měla Respect alespoň za šanson... "Já byla jiná, tak stále jiná, zamilovaná... Na na na na nááá", kterej se Leničce poved především po hudební stránce. Zkrátka intelektuální hitovka ja prase. Kdyby to ovšem nebyla jenom coververze francouzskýho songu od Cabrela, jak jsem dnes zjistila. Takže zase jednou z Low Respect na No Respect.

Z deníčku zamindrákované haterky 3) 20 let teroru

Tak Chinaski, kapela jednoho špatnýho kolovártku, nám úspěšně oslavila dvacet let existence! Gratuluji zdviženým přostředníčkem vytaženým přímo z moudí. A od teď budu sekat jenom dobrotu a přispívat na charitu... To proto, abych až natáhnu bačkory, náhodou nepřišla do pekla. Vím totiž přesně, čím by mě tam mučili. A poslouchat Malátnýho až do soudnýho dne, to je vopravdu silnej tabáček.

Z deníčku zamindrákované haterky 2) Uspěšní kopisté.

Protože jsme národ naprosto bez rozhledu, můžete se v naší zaprděný kotlině stát slavnými jenom tím, že kradete nápady v cizině. Show Viral Brothers, krom toho, že je neskutečně zdlouhavá a hloupě trapná, až se za ty dva oblemcaný ubožáky úplně stydím, je taky navíc špatnou kopií "Shit people say". O něco míň trapně, ale stejně uboze ve srovnání s originálem "Whose line is it anyway" působí Primácká Partička. Tihle kluci jsou mi navíc odporní snahou tvářit se, že všechny úkoly vymysleli sami a že jejich show oplývá závratnou originalitou. Všemožné ankety televizní populatiry dokazujou, že co český divák, to snadno zmanipulovatelný debil. Přiznávám se, že až do dneška jsem si myslela, že Ríša Nedvěd se svou Trapnomagií je roztomile vtipnej týpek, kterej konečně přišel s něčím "made in CZ", co má světovou úroveň. Než jsem teda narazila na devadesátkový video performera jménem "Amazing Jonathan".  Já naivní, hloupá česká kráva!

Z deníčku zamindrákované haterky 1) Plyšák "skoro" zadarmo.

V součaný době nám naše spotřebitelský mozky z husta masíruje reklamní kampaň společnosti Billa - Sestav si svůj Plyšband. K posrání roztomilí plyšáci brejkujou v televizi skoro v každým reklamním pásmu a vtloukaj tak dětem (mezi který se už nepočítám) i dospělejm infantilům (mezi který se počítám) klín do hlavy. Nadšený voiceover hlásá: Za každých 200 Kč jedna samolepka. A za 30 samolepek jeden plyšák zdarma. Přestože nejsem zrovna zdatná počtářka, odvodila jsem si soustavou derivačních rovnic,  že nás jedna malá plyšová kurva vyjde na 6000,-   ... A to, prosím, zcela ZDARMA! Částka, kterou by musel člověk vynaložit na sesbírání celý sady se už vymyká mýmu matematickýmu chápání a nejspíš se blíží HDP Rumunska. Takže honem: všechny babičky, tetičky a stejcové fofrem do Billy, a utrácet a utrácet a utrácet...

Z deníčku zamindrákované haterky 1) Plyšák "skoro" zadarmo.