Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Válečný
  • Dokumentární

Obsahy (6)

Poslední jezdci

Poslední jezdci (1992)

Johny Wilson je členem motocyklového gangu Jezdci. Při jedné akci zabije v křiváckého policistu a musí zmizet. Policistův parťák chystá odplatu. Přesvědčí Jezdce, že Johny je práskač. A zákon gangu je neúprosný. Při omertě je zabita Johnova manželka a dítě. Johny přísahá, že jejich smrt pomstí...

Evel Knievel

Evel Knievel (1971)

Evel Knievel. Pojem mezi motorkáři. Držitel několika rekordů ve skoku na motocyklu. Když se se svým Harleyem XR-750 dostal na hranici možností, provedl riskantní skok s raketovým vozem X-1 Skycycle . Údajně neměl v těle ani jednu kost, která by nebyla zlomená. Měl na kontě přes 300 skoků, z toho přes 270 úspěšných. Žil naplno. O jeho popularitě svědčí i to, že jeho postelí prošlo přes 2000 žen. Zemřel 30. listopadu 2007 ve věku devětšedesáti let.

Nukleární zóna

Nukleární zóna (1995)

Rowdy Weles (Robert Davi) je donucen ke spolupráci s Pentagonem. Je třeba zneškodnit muže jménem Kransa (Alexander Godunov). Ten v Budavsku, v zemi, kde neplatí zákony, dokončuje vývoj jaderného reaktoru a CIA se obává výroby atomové bomby. Ve filmu se objevilo několik pěkných letových scén Cessny, F-16, izraelského Kfiru a dokonce i českého L-39 Albatros v maďarských barvách.

Bensaa suonissa

Bensaa suonissa (1970)

Mladý pilot a jeho půvabná copilotka (navigátorka) na cestě za vítězstvím. Pokud patříte mezi náročné diváky vyžadující dlouhé duchaplné dialogy, Bensaa suonissa není nic pro vás. Ovšem jestli milujete rallye a jste ochotni sledovat celý film závodníky, snažící se zvítězit a auta řítící se neuvěřitelnou rychlostí zasněženou finskou krajinou, musíte tento film mít ve své videotéce. U svižného filmu je třešničkou na dortu nečekaný konec.

Na niebie i na ziemi

Na niebie i na ziemi (1974)

Film o běžném denním životě polských stíhacích pilotů. Letové záběry od dvoumístných MiGů-15UTI a MiG-17F až po legendární jednadvacítky. Odráží se v něm pro Poláky pověstná láska k letecké technice. Když se jeden z pilotů rozhodne riskovat život a místo katapultáže s porouchaným letounem MiG-21PF sednout na dálnici, jeho druhému pilotovi ve skupině se naskytne tragický pohled na smrt kamaráda. Ale život jde dál a je třeba udržovat připravenost pluku.

Manta - Der Film

Manta - Der Film (1991)

Film pro příznivce značky Opel. V hlavní roli jsou zde totiž sportovní vozy Opel Manta. Film plný závodění, končící legendární scénou, to jest závodem mezi rudým Volkswagenem Golf II v úpravě Xtreme a černou třínápravovou Mantou. Mezi diváky se tento film moc nedostal. Známějším se stal až druhý díl (taktéž z roku 91) s názvem MANTA, MANTA.

Reklama