Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (6)

A, B, C... Manhattan

A, B, C... Manhattan (1997)

V jedné chudinské čtvrti New Yorku si jde nadějná hudebnice Kate obhlédnout pokoj, který by si mohla pronajmout, přičemž by celý byt sdílela s dalšími dvěma ženami. Aspirující fotografkou Colleen, jež má dcerku Stellu a velké problémy s alkoholem, a roztržitou bisexuálkou Kacey, která se marně pokouší najít svého ztraceného psa. Všechny tři hrdinky brouzdají městem a každá z nich stojí před zásadním a nelehkým rozhodnutím. Přitom se náhodně míjejí v ulicích nebo se setkávají v oblíbeném baru. Film vytváří niternou mozaiku citového rozpoložení tří generačně spřízněných žen. Dlouhé sekvence záběrů, výrazná barevná stylizace a jemná psychologizace postav dotvářejí obraz současného prostředí amerického městského života.

50 Ways of Saying Fabulous

50 Ways of Saying Fabulous (2005)

Příběh o traumatickém dospívání homosexuála v novozélandské zemědělské komunitě. Třináctiletý Billy, trpící nadváhou, snící o tom, že je Lana, hvězda jeho oblíbeného televizního seriálu, a Lou, jeho starší bratranec, který hraje ragby a je vůbec „správný chlap“, jsou nerozlučitelnými přáteli. Jejich vzorné kamarádství je podrobeno těžké zkoušce, když se objeví hezký námezdní zemědělský pracovník, kterým se cítí být oba přitahováni. Billyho začíná zároveň zajímat jeho nový spolužák Roy, nesmělý citlivý umělecký typ přezdívaný „The freak“. Sexuální tajemství, veřejné ponižování, zrada a melodramatický nádech tu společně vytvářejí nezapomenutelný, dojemný portrét probouzejícího se sebeuvědomování.

4% filmová tajemství

4% filmová tajemství (1995)

Dokument hollywoodské filmové produkce o prezentaci gay a lesbických vztahů od nejstarších filmů až po současnost. Střídají se v něm ukázky s výpověďmi herců, hereček, scenáristů, scenáristek, režisérů a režisérek.

13 Graves

13 Graves (2006) (TV film)

Bývalý lovec pokladů hledá svého ztraceného bratra. Ví jenom to, že pátral po pohřbeném zlatu Inků. Vydává se na hřbitov, který se chystal jeho bratr prohledávat. Po něm tu však není nikde ani stopy. Vydává se tedy pátrat dál do města.

1,000 Dollars a Minute

1,000 Dollars a Minute (1935)

Novinář se ocitne uprostřed experimentu, který probíhá mezi dvěma milionáři. Chtějí zjistit, zda Roger Pryor může utratit 720.000 dolarů za 12 hodin, tedy 1000 dolarů za minutu. Zvládne-li to, dostane 10.000 dolarů.

Aap Kaa Surroor: The Moviee - The Real Luv Story

Aap Kaa Surroor: The Moviee - The Real Luv Story (2007)

IAA Bakshi žije bohatý a zajištěný život v německém Hamburku. Ona je najata jako manažerka turné indického rock-star Himeshe Reshammiyi. Oba se do sebe zamilují. Když to její otec zjistí, varuje ji, ale ona ho ignoruje. Krátce potom otec s dcerou zjistí, že Himesh byl zatčen a obviněn z vraždy. Přesto se RIAA domnívá, že Himesh je nevinný. Další vývoj událostí ji však nemile překvapí.

Reklama