Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Horor
  • Komedie

Oblíbené herečky (9)

Megan Fox

Nejrásnější herečka co znám.Zamiloval jsem si ji v Sci-fi Transformers 1a 2 . Škoda,že ji už neuvidíme v třetí pokračováním. Jinak ve filmu Jennifer's body se mi strašně líbila,jako dívka posedlá ďáblem,která zabíjí své spolužáky. Rád bych ji viděl do budoucna někde ve vyvražďovačce např.Pátek 13,Vřískot apod..

Angelina Jolie

Perfektní herečka ,která hrála v suprových filmech.Nejraději mám sní Tomb Raider. Na to,kolik má roků vypadá pořád sexy .

Keira Knightley

Pirátka Elizabeth :) Perfektní,krásná herečka,která mi v Pirátech 4 bude chybět.

Hayden Panettiere

Mladá,sympatická herečka ,která zazářila v seriálu Heroes,kde hrála nesmrtelnou.V její další roli ale nesmrtelná nebude, a bude se svými přátely bude napadena sériovým vrahem . Ano mluvím o Vřískot 4 :) Nesmírně se na něj těším a doufám,že Hayden bude opět nesmrtelná :D.

Kristen Stewart

Bella Swanová :) ach, pro ni role jako stvořená . Dobrá herečka.

Marielle Jaffe

Tato sexy herečka,se objeví ve Vřískotu 4 ,jako kamarádka Hayden P. a Emmy.R Olivia Moriss . Jsem na ni zvědavý, a už proto že je sexy,chci ať skončí pod nožem zabijáka .

Emma Roberts

Mladá,půvabná herečka,která na mě udělala dojem v Hotel pro Psy . a Teď se na ni neumím dočkat,co předvede jako hlavní role ve Vřískotu 4 :) .

Helena Bonham Carter

Bellatrix ! Pro ní role jako stvořená ! Hraje ji perfektně a typ zlé čarodějky ji sekne.

Sarah Michelle Gellar

Přemožitelka Buffy nebo Daphne ze záhad S.R.O :) Perfektní herečka . Ale naštvalo mě,že jako Helen v Tajemství Loňského léta a jako Cici Cooperová ve Vřískotu 2 zemřela !