Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

Život jde dál (2006) 

Líbilo se mi provedení filmu, ale většina pro mě byla celkem nezáživná.

plakát

Šest hodin života (2009) (TV film) 

Je to prostě opravdu super nápad. jenom mi to, jak to bylo natočené prostě nějak nesedlo...

plakát

Tohle je Sparta! (2008) 

vidím, že většine se to nelíbí, ale lidi-musíte to brát tak, že je to parodie. Jo máte pravdu. Jako film a celková kvalita filmu nic moc, ale jako parodie super! A vzhledem k tomu že já mám parodie prostě ráda tak proto dávám 4 *. Ale tak když nemáte parodie rádi tak to chápu......

plakát

Chameleon (1996) (seriál) 

moc nemusim serialy tohoto typu, ale přesto zrovna na tohle jsem se koukala :). Hlavně ten konec byl dost překvapivý...

plakát

Řidičák (1988) 

i když jsem hned věděla, že to auto domů celé nepřiveze, tak se mi to líbilo. Akorát mi připadalo dost nereálné jak jeho táta byl sice naštvaný, ale myslím, že ve skutečnosti by to bylo asi o hodně horší...taky se mi líbil konec-jak děda přijel taky se šrotem místo auta :)

plakát

Krokodýl Dundee v Los Angeles (2001) 

Achjo. Proč ho chudáka vytáhli do Los Angeles? V jeho Austrálii to bylo mnohem lepší. Už to nebylo tak zajímavé, protože krádeže ať už obrazů, nebo čehokoliv jiného vidíme ve spoustě jiných filmu-hlavně v detektivkách. Krokodýl Dundee má lovit krokodýly a ne řešit ukradené obrazy...škoda! Ale je jasné, že nemůžu zapomenout na to, že to bylo (naštěstí) i vtipné. Veci jako Prase Dundee a tak mě dokážou rozesmát :)

plakát

Vějíř lady Windermerové (2004) 

Moc nemusím filmy z takové té staré doby...myslím si, že to jinak byl celkem dobrý film. Moc se mi tam lábila Helen Hunt...prostě mi přijde, že ta role jí sedla :)

plakát

Zločiny v zahradách (2003) (seriál) 

občas o víkendu na to kouknu. Nějak zvášt se mi to nelíbí, ale ani mi to moc nevadí (jinak bych na to kńekoukala :P).

plakát

Forrest Gump (1994) 

vím, že komentář dávám dost pozdě.....tenhle film je prostě BOŽÍ...viděla jsem to už snad milionkrát a pořád neměním názor. Fakt moc super film-všechny ty hlášky...no myslím, že každý ví o čem mluvím :))

plakát

Bermudský trojúhelník (1996) (TV film) 

Musím říct, že jsem čekala, že to dopadne ještě lít, a že vymyslí nějakou cestu zpět. Bylo by to podle mě zajímavější, protože to už víme, že se od ta,tud hned tak nedostanem...