Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Obsahy (4)

Válečné nevěsty

Válečné nevěsty (1980) (TV film)

Mladí kanadští vojáci přicházeli do válečné Anglie. Ženy hrály v jejich osudech nemalé role. Vojáci se po ukončené válce vraceli do svých domovů, byli demobilizováni. Jejich ženy se vydávaly za nimi za moře. Od roku 1931 se 24.000 britských děvčat provdalo za Kanaďany. 3.000 z nich se vydalo na dalekou cestu do své nové vlasti. Naprostá většina z nich uvidí Kanadu poprvé. Všechny vedla naděje, že v bohaté zemi najdou štěstí. Skutečnost je však poučovala o něčem jiném. Film sleduje osudy několika žen.(oficiální text)

Vraní útes

Vraní útes (1982) (TV film)

Hrdinou je proslulý provazochodec, který se po těžkém úraze musí dlouhodobě léčit v rehabilitačním ústavu. Někdejší hvězda veřejných vystoupení poznává život z druhé strany a nutně poznenáhlu koriguje svůj názor na jeho pojetí. Od přezíravého suveréna se mění v člověka, který je schopen odhadnout a uznat cenu takového života. A právě proto se rozhodne dokázat svou vůlí znovu a nově žít - uskuteční riskantní horolezecký výstup na kolmou stěnu.

Za smíchem slzy

Za smíchem slzy (1985)

Film líčí melodramatický příběh nevyléčitelně nemocného chlapce s nádorem na mozku, jemuž se ve zbývajícím čase snaží jeho otec, jinak vždy zaneprázdněný byznysmen, vynahradit, co zameškal.

Laťka

Laťka (1979) (TV film)

Příběh olympijského skokana (Brent Carver), který se i přes ztrátu nohy snaží vyrovnat se svým handicapem a pokračovat ve sportovní kariéře.

Reklama