Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

1984 (1984) 

Nedávno jsem dočetl knihu a když jsem se dozvěděl, že je film, musel jsem se na něj kouknout. Bohužel sem z filmu zklamaný a když ho ohodnotím 3/5, sem až moc mírný. Ve filmu prostě chybí důležité a zajímavé pasáže, případně jsou tyto pasáže poupraveny, aby děj rychlejc odcejpal. Je to až k nevíře, kolik toho ve filmu chybí. Je to až tak špatné, že ten kdo knihu nečetl, nemohl film plně pochopit. V knize je jasně psáno, jak si Winston s Julii na svůj vztah na veřejnosti dávali pozor. Šli u sebe a nedívali se na sebe a ne že na sebe neustále pokukovali. Vždyť nejprve dostal vzkaz miluju tě, kde mu ho Julie podstrčila když padala a na vzkazu nebylo nic víc! A než se naskytla volná chvilinka, kdy s ní mohl prohodit větu kde se sejdou, uběhlo několik dní, týdnů. Takhle se Winston choval, opatrně! Kdyby se choval v knize tak jako ve filmu, velkej bratr by s nimi zatočil hned z počátku. Nejvíc mě (krom osekání) vadila přehnaně ponurá atmosféra, která byla prostě nerealistická, kdo knihu čet, pochybuju, že si představoval chování např Winstona, tak jak se choval ve filmu herec který ho hrál. Žádná změna nálad, když poznal Julii, prostě jen otrávenej xicht alá mouchy snězte si mě. Jediná scéna která se mě líbila (po přečtení knihy sem si ji představoval podobně) byla v místnosti 101, ale to je vše a koncem to úplně zabili. Těšil sem se na konec jaký je v knize, plný emoce ze strany Winstona, prostě kde miluje konečně velkého bratra upřímně od srdíčka a pak pif. A ne jak ve filmu, kde ho ani nezastřelili, jen to tedy naznačili a člověk si musel domyslet, že byl následně zastřelen. Nevím pro koho je to film. Pro člověka co knihu četl a pamatuje si ji, rozhodně ne. Pro člověka co knihu nečetl, taky rozhodně ne, protože pak bude dotyčnému dost unikat smysl. Místy sem měl i dojem, že režisér knihu nečetl, jinak sem si nedokázal představit, proč sou ty scény jinak o proti knize. Kniha geniální, film nikoli.

plakát

Vítejte doma! (2003) (pořad) 

Nic moc tedy. 2 hvězdy za to, že tedy aspoň někomu pomáhaj i když se na to fakt nedá dívat... Tohle se může točit fakt jen v USA, kde maj baráky z papundeklu. U nás by barák za pár dní těžko postavili :-D No není divu, že jim sebemenší tornádo všechno smete...

plakát

Pátá rychlost (2002) (seriál) 

Laciná napodobenina Top Gearu. Nic moc.

plakát

112 - V ohrožení života (2007) (pořad) 

Novu rád nemám, ale tohle je asi jediný jejich pořad, který jsem sledoval rád. Některé rekonstrukce byly opravdu zajímavé.

plakát

Seznam se bezpečně (2009) 

Nelze hodnotit kvalitu. Nicméně poselství to má a mládež by se na to měla povinně kouknout, ve škole nejlépe. Internet je opravdu plný úchyláků a tento filmek to jen podtrhuje.

plakát

Protivný sprostý holky (2004) 

3 hvězdy za Lindsay Lohan, je to fakt kočka! A pak taky za kozí barometr, u něj sem se nasmál z celého filmu nejvíc. Film neurazí, ani nenadchne, prostě průměr.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) odpad!

Jakožto "kačer" nemůžu hodnotit jinak než odpad. Znal jsem tenhle seriál dříve, než z nás kačerů udělali bandu exotů, hodnotil bych i trochu přívětivěji *. Jenže teď nemůžu jinak. Scenáristé si letmo o něčem přečtou a pak stvoří takovej trapnej brak, že nad tím zůstává rozum stát.