Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (36)

plakát

Krotitel brouků (2008) 

Naproste sklamani. Slyset v dokumentu stokrat dokola jak je skvely animator, a pri tom se nedozvedet vubec nic o animaci, me uz opravdu nebavilo. Dokonale byli jen ukazky tvorby a ten pruvodce "brouk", teda nic moc. Na to ze se jednalo o starou klasickou animaci a on byl vytvoren na pc LOL... Tenhle film byl muj favorit a nakonec me sklamal ze vsech filmu v kv nejvic, proto tak nizke hodnoceni

plakát

Běž! (2001) 

no ta hudba byla dost prehnana... slo to udelat trochu strizliveji. Jinak ale pekny film.

plakát

Zhi zun wu shang (1989) 

Asi az moc dlouhy, jinak velice dobry film o 2 karetnich podvodnicci co jsou jako bratri a jeden pro druheho by obetoval i vlastni zivot. Byt film kratsi mozna bych i dal 5, ale zejmena ke konci casino raiders ztraci tempo a zacina se neprijemne tahnout.

plakát

A State of Mind (2004) 

na zacatku jsem se bal, aby se nahodou tvurci nepokusili udelat nejaky anti-ideologicky dokument, ale nastesti zustali jen v roli pozorovatelu a predlozili vse tak jak se deje. velice povodeny dokument... krasne bylo, jak male holcicky ve skole mluvili anglicky, to se ani u nas nesmelo LOL Navic by bylo hezke kdyby takhle dobre umeli mluvit na nasich zakladkach.

plakát

Aienji (2003) 

no nemuzu jinak.... jeste pred nekolika podobnymi filmy z korejske produkce bych mozna dal i 4*, ale bohuzel ta sablona, podle ktere se tocilo, je naprosto dokonale dodrzena... Nevim jestli korejci tak radi breci, ale techto filmu je opravdu spoustu. A vsechny jsou uplne stejny... Uz sem si skoro rikal, ze by bylo originalnejsi, kdyby prezila..

plakát

Yasoo (2006) 

Tenhle film mohl byt vazne dobry a jako milovnik korejskych filmu jsem se i hodne tesil. Bohuzel hloupe dialogy a az nudna agresivita jednoho z hlavnih protagonistu vratila film do prumeru. skoda.

plakát

Cutie Honey (2004) 

nevim jestli dat odpad nebo plnej pocet tak dam 3*

plakát

Shiki-Jitsu (2000) 

Muj prvni film od Anna a prepokladam, ze posledni co je "relativne klasicky normalni" film. Vztah mladeho paru, kde zejmena devce je stale stredem pribehu. Kvuli sve minulosti si vytvorila ve svem nitru vlastni svet, aby si nemusela pripustit nic spatneho v realnem zivote. Ze strachu z dalsiho dne stale rika, ze zitra ma narozeniny. A to opakuje kazdy nasledujici den.

plakát

Ghiblies: Episode 1 (2000) 

v hluchem obdobi pred filmem Cesta do fantazie se animatori asi nudi, tak to daji radne najevo. kratka oddechovka.

plakát

Yaowarat (2003) 

Bezva rozjezd a skvela hudba. Bohuzel postupem casu film ztraci tempo a konec je takovy nemasny. Pro me asi horsi 4, ale kdyby se vyresila druha pulka lepe, popripade by film byl kratsi, mohlo by se me hodnoceni i zlepsit. Je videt, ze i thajci se pilne uci tocit.