Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (4)

Pokání

Pokání (2007)

Úspěšná předloha lana McEwana vypráví příběh nešťastné lásky, kterou zmaří bujná dětská představivost. Keira tak ve filmu přijde o svého milence poté, co je křivě obviněn ze znásilnění její sestřenice, a zbytky milostného pouta se vzápětí pokusí přervat druhá světová válka. Roztomilou austenovskou romanci rozhodně nečekejte, raději se připravte na drama, které se odvíjí hned v několika časových sférách.

Rembrandtova Noční hlídka

Rembrandtova Noční hlídka (2007)

Extravagantní, exotický a pohyblivý pohled na Rembrandtův romantický a profesionální život, kontroverzně vytvoří portrét zabijáka s názvem NIGHT WATCH (noční hlídka).

Santa má bráchu

Santa má bráchu (2007)

Do služby jinak dobrého Santy se vrací líný alkoholik Fred Claus. Samozřejmě se snaží co nejvíce vzdalovat rodině, ale okolnosti ho dovedou až na severní pól kvůli jeho narozeninám. Fred není z této nutnosti nijak natčen a proto svým sarkastickým humorem otravuje celou rodinu.

Krvavé ulice

Krvavé ulice (2009)

Smrt parťáka policisty během hurikánu Kathrina je zahalena nepravými důkazy a vypadá to na brutální vraždu. Tato věc se dále vyšetřuje na počest zhynulého policisty a vedoucí případu zavede až na temná místa podsvětí zločinu. Celou záležitost se snaží vyřešit agent Brown (Michael Biehn).

Reklama