Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Absolutně nechápu zdejší převládající hodnocení "odpad". Vsadím se že většina z těch, co dali odpad, film ani neviděli a jen aby se předvedli jak jsou nad věcí a jak filmem i knižní předlohou opovrhujou, vkládají trapný komentáře. Netvrdím, že je to filmovej počin roku, ale rozhodně film nepatří mezi odpad. Myslím že nebylo úplně lehký ujmout se zpracování tohoto tématu tak, aby to nevyznělo lacině. Autoři i herci se toho zhostili skvěle. Sexuální scény jsou realistický ale ne vulgární, doplněno skvělou hudbou i zajímavými záběry. Standardně bych hodnotila na 4*, ale už jen kvůli místní nadmíře odpadů musím prostě dát 5*.

plakát

Před půlnocí (2013) 

Předchozí filmy jsem neviděla a musím zkonstatovat, že mi to nejspíš ani nevadí. Pokud se jen trochu podobají tomuto, což pravděpodobně ano, ráda budu o ten zážitek ochuzena. Pro mě nekonečný skoro dvě hodiny nudy ve směs o ničem. Ve filmu si všichni hrajou na nadprůměrně inteligentní umělce se spoustou žvástů o nesmrtelnosti brouka. Pardon, ale za mě už nikdy víc...

plakát

Naši a já (2013) 

Nijak převratný scénář, celkový dojem průměrný. Kdyby ve filmu nehrála Claire Danes, pravděpodobně bych si ho ani nepustila a jen díky jejímu výkonu přidávám o hvězdu víc

plakát

Zásnuby na dobu neurčitou (2012) 

Neuvěřitelná nuda... Emily Blunt mám ráda a Jasona Segela vcelku taky, ale tomuhle filmu nepomůže nic... Zbytečně dlouhý, bez větší zápletky, scénář o ničem. Horko těžko 2*

plakát

Lov lososů v Jemenu (2011) 

Neuvěřitelná nuda... Min. první polovinu filmu jsem bojovala s tím, abych neusla. Nebýt ve filmu Emily Blunt, nejspíš bych to ani nedokoukala... Závěr filmu už byl o něco snesitelnější, ale celkový dojem je takový, že jednou a stačilo...

plakát

Demi Lovato: Stay Strong (2012) (pořad) 

Jelikož už nepatřím do kategorie náctiletých, jež zasáhla vlna Camp roku a podobných disneyovských šíleností, měla jsem o Demi jen základní zdání. Ve chvíli kdy vyšel Skyscraper jsem zjistila, že to s ní není tak nejhorší :). Jejím příchodem do X factoru jsem jí zaregistrovala ještě víc a vážně si jí oblíbila. Demi je skvělá a tenhle dokument vážně super. Jak už bylo řečeno, je to reálný, nepřifouknutý, možná trochu depresivní, ale to je v pořádku s dokumentem o poruchu příjmu potravy a sebepoškozování. Myslím že spoustu mladých holek se v tom může najít a vzít si z toho příklad, doporučuju!

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Před spuštěním tohohle filmu by měli vysílat upozornění, připravte si balík kapesníků. Nepatřím zrovna mezi největší plačky a jen tak něco mi slzy nepřivodí, díky Hačikovi jsem ale asi vyčerpala svojí zásobu slz na dlouhou dobu :). Začátek filmu se nese celkem v klidu a příjemně, ve chvíli kdy ale Gere končí a nastupuje v plné výzbroji Hačiko už hodně přituhuje. Hudba k filmu úžasná. Sice jednou asi stačilo, ale i přesto skvělý film, 5/5.

plakát

Jeden den (2011) 

I přesto, že nejde zrovna o revoluční scénář, tenhle film totálně předčil moje očekávání. Příběh, zpracování, hudba k filmu a určitě i výkon Anne Hathaway mě ve výsledku, ač to nerada přiznávám, dohnali k slzám :). Určitě doporučuji, 4/5.

plakát

Černobílý svět (2011) 

Silný příběh několika žen, které se rozhodli za něco bojovat a něco změnit. Kladně hodnotím určitě herecké obsazení v čele s Violou Davis a Emmou Stone. Začátek filmu je trochu pomalejší, ale potom příběh nabere rychlejší tempo. Jen jsem čekala že příběh nabere větší spád a bude trochu vyhrocenější, 4/5.

plakát

Planina v ohni (2008) 

I přestože Babel a Amorres Perros patří mezi moje nejoblíbenější, tenhle kousek mě tolik neoslovil. Scénář se poměrně povedl, herecké výkony vcelku taky, ale ve výsledku tomu něco chybělo, proto 4/5.