Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krátkometrážní

Zajímavosti k tvůrcům (7)

Russell Crowe

Russell Crowe

Danielle Spencerovú, ex-manželku a matku jeho dvoch detí, stretol na natáčaní snímku The Crossing (1990), v ktorom Spencerová aj hrala.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

S exmanželkou Deborah Falconerovou, s ktorou sa oženil 29. mája 1992 a rozviedol 26. apríla 2004, má syna India Falconer Downeyho. Do chomútu opäť vstúpil 27. augusta 2005, keď si vzal Susan Downeyovú, filmovú producentku, s ktorou sa zoznámil na natáčaní snímky Gothika (2003). Vo februári 2012 sa im narodil syn Exton Elias, o dva roky neskôr dcéra.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Opakovane bol zatknutý za prechovávanie a užívanie marihuany, kokaínu a heroínu. Dostal tri roky podmienky a mal chodiť na pravidelné drogové testy, avšak v roku 1997 jeden vynechal a nasledovalo šesť mesiacov natvrdo. O dva roky bol súd o niečo tvrdší a naparil Downeymu o dosť tvrdší trest, tri roky väzenia. Po necelom roku ho sudca za dobré správanie prepustil na kauciu 5000 amerických dolárov.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Po prvýkrát okúsil marihuanu vo svojich šiestich rokoch, na ktorú ho naviedol jeho otec. Sám priznal, že jeho detstvo bolo strašné a emocionálne puto s jeho otcom sa vytváralo skrz užívanie drog.

Reklama