Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Deníček (9)

Next level

Moje lenost chodit do kina a zároveň touha po krásném obraze (a zároveň obsazenost pokoje s televizí dcerkou) vedly k posunu sledování filmů na další level. Pořídil jsem DLP projektor BenQ a plátno. Obraz je výborný a... velký ;-)

100 nejlepších filmů

A je to tady! Sice nevím, jak dlouho stav setrvá, protože ČSFD žebříček nejlepších filmů je značně proměnlivý, ale v tuto chvíli mám splněno. Viděl jsem a ohodnotil všechny z první stovky. A bylo to fajn :-) Občas :-)

500 komentářů

Tak opět velké štěstí, koukám, že jsem okomentoval 500 filmů či seriálů. Chválím se, poplácávám po ramenou a říkám si, že do budoucna se budu do těch komentářů občas snažit dát i nějakou užitečnou informaci :-) Tak při tisícovce ahoj ;-)

1500 hodnocení

Náhodou jsem si toho všimnul, proč tedy nepřidat zase po nějaké době příspěvek do deníčku? ;-) Už mám na ČSFD vloženo 1500 hodnocení filmů. S komentáři je to zatím méně (425), ale stále přibývají ;-) Také se pomalu ale jistě blížím ke kompletaci ČSFD žebříčku TOP 100. I když se tam filmy mírně obměňují, brzy budou snad všechny podstatné shlédnuty.

Kompletace

Do profilu připojuji sekci "Kompletace", kde si budu poznamenávat režiséry, jejichž snímky jsem už všechny viděl.

Filmy roku

Na mém profilu vloženy trojice nejlepších filmů pro jednotlivé roky. Žebříček je v tuto chvíli kompletní vzhledem ke stavu mé ČSFD kolekce, ale patrně občas dojde k malým změnám, když uvidím nějaký lepší film nebo nějaký aspoň trochu hodný ocenění v letech, které teď zejí prázdnotou. Nejbližších dvacet let je nejlepších, starší věci už jsou až na výjimky spíš z nouze ctnost, protože toho tam moc na úrovni nakoukaného nemám.

1000x obodováno

1000 hodnocení dosaženo, teď už opravdu nevím, co bych bodoval, takže až na náhodou vzpomenuté výjimky už budu přidávat jenom právě shlédnuté filmy, nejspíš i s komentářem. A teď už to myslím vážně :-)

Konec megabodování

Prozatím dobodováno vše podstatné, co jsem chtěl, respektive spíše i navíc, co jsem nechtěl (Kameňáky, Princezny ze mlejna, apod. :-)). Dále už budu jenom bodovat občas, co si náhodou vzpomenu, že jsem zapomněl, ale systematicky už to procházet nebudu. Každý film, který nově zhlédnu, se od nynějška budu snažit kromě bodování i alespoň krátce okomentovat.

Aktualizace

Tak nějak sesynchronizováno hodnocení mezi IMDB a ČSFD, nadále se budu snažit aktualizovat bodování ale asi jenom na straně ČSFD. IMDB je pro mě užitečnější databáze herců/rolí, na ČSFD mám zase rád komentáře od českých uživatelů. Také jsem si zde aktualizoval žebříčky oblíbených a ať to mám na jednom místě, watchlist přehodil sem. Tolik dnes do mého deníčku :-)