Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (8)

Heath Ledger

Tolik rozdílných rolí, tolik různých charakterů - ať Casanova, homosexuál, psychopat či ustrašenec v brejličkách, všechno bravurně zahráno. Tak mladý a tolik toho dokázal. Možná právě na to doplatil. Pro mě nejlepší herec, jakého znám.

Jared Leto

Všestranný člověk - úžasný zpěvák, dobrý herec, skvělý režisér. Na můj vkus si vybírá hodně netradiční role, až chvílemi nevím, co si o něm jako o člověku myslet, protože je zvládá skvěle. Jeho Pan Nikdo je ale prostě nezapomenutelný ;-)

Alan Rickman

V mých 13 letech všechny vrstevnice milovaly hezounky typu Zac Efron, Robert Pattinson, Jesse McCartney... Jen já se vytasila s Alanem Rickmanem.

Russell Crowe

Nevím, čím to je, ale pokaždé, když zjistím, že v nějakém filmu Hraje Russell Crowe, hned se na něj těším o něco víc.

Colin Farrell

Mám ho ráda ze spousty filmů, ale pohled na něj mi bohužel kazí aféry, co kolem něj jsou, nemůžu si pomoct. Na filmy s ním se však vždycky ráda podívám :-)

Leonardo DiCaprio

Často tolik zatracovaný herec, ale podle mě to už je jen z principu. Bohužel má nálepku hezounka z Titaniku a z té už se asi nevymaní, což mě neskutečně rozčiluje. Co takové role ve filmech jako Marvinův pokoj, Úplné zatmění, Co žere Gilberta Grapea či Rváčův deník? Naprosto úžasný a to ještě před Titanikem. A někdy musí přijít ten zlom, kdy v něčem zazáří, oslní a zviditelní se. Proč za to na něj plivat?

Ivan Trojan

Tento herec přiměje člověka se smát, i když se tváří zcela vážně.