Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Stealing Summers

Stealing Summers (2011)

Tři Američané žijící v Buenos Aires se rozhodnou ukrást velkou sumu peněz, aby se nemuseli vrátit domů. Ale to, co začalo jako pouhá hra, se brzy změní v násilí a oni musí čelit následkům, které nikdo z nich neočekával.

Šéfkuchař na grilu

Šéfkuchař na grilu (2014)

Komediální příběh o šéfkuchaři (Jon Favreau), který ztratil svou práci v restauraci a začal si vydělávat jako řidič nákladního automobilu s potravinami, kde se pokouší zúročit své tvůrčí schopnosti. Není to ale tak jednoduché, když se zároveň snaží usmířit svou rozhádanou rodinu.

Soudce

Soudce (2014)

Úspěšný právník Hank Palmer (Robert Downey jr.) se vrací do svého rodného města na matčin pohřeb. Po příjezdu do města však ale dojde k nepříjemnému zjištění, že jeho otec, městský soudce, je podezřelý z vraždy.

The Barrens

The Barrens (2012)

Navzdory jejich neochotě vezme Richard Vinyard (Stephen Moyer) svou manželku Cynthii (Mia Kirshner), mladšího syna Dannyho a dospívající dceru Sadie na prodloužený víkend tábořit a stmelovat rodinu do New Jersey Pine Barrens. Jakmile se dostanou do Warten State Forest vběhne jim do cesty zmrzačený jelen a málem se srazí s autem Vinyardových. Později ten večer padá další zkrvavené zvíře ze stromu. Zlé se změní v horší, když vysokoškolský student, kempující nedaleko, zmizí v lese. Richard bere rodinu na výlet dále do lesa na místo, kde dříve kempovali s jeho otcem. Dostane horečku a kolem rány na ruce se mu vytvoří rozsáhlá infekce, ale když začne pršet, není cesty zpět. Richardova nemoc ho brzy vysílí a bolesti hlavy mu způsobí halucinace. Co je horší, věří, že je tu něco, co je sleduje....něco se žlutýma očima, špičatými rohy a křídly netopýra - Jerseyský ďábel. Brzy objeví znetvořená těla jiných táborníků a ztraceného studenta. Vinyardovi musí bojovat o holý život. Jak děsivé odpovědi odhalí v šokujícím a děsivém závěru?

Empathy

Empathy (2007) (TV film)

Ve stejný den, kdy byl Jimmy Collins propuštěn z vězení, zjistí, že má pozoruhodnou psychickou schopnost. Když se dotkne lidí nebo jejich věcí, má různé vidiny. Jeho hlavním cílem je obnovit vztah s dcerou Amy, která žije s bývalou manželkou a jejím novým manželem. Jimmy se chce vrátit zpátky do normálního života, který žil před tím, než skončil za mřížemi obviněn z napadení muže, jenž téměř zabil jeho tehdejší manželku.

Reklama