Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Skyfall (2012) 

Splnil má očekávání. Kvalitní akce, drama a dobrý příběh. Herecky perfektně zvládnuté. Javier Bardem - Oskar !

plakát

Russell Peters: Outsourced (2006) (TV film) 

Skvělý komik, se skvělými historkami, které na nikom nenechají nit suchou. Skvělá práce s hlasem a obličejem, která mu umožňuje dokreslit příběhy, které vypráví. Perfektní práce s publikem. Samozřejmě tento druh humoru je pro vyrovnané lidi, kteří chápou nadsázku. Dále pak je třeba umět anglicky, dost dobře a být i krapet zcestovalý, aby jste pochopili rozdílnost některých přízvuků. Potom budete 100% spokojeni. Bez toho to bude tak na 80%.

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Poetický snímek, ve kterém se moc nemluví a skoro nic neděje. Soundtrack perfektně pasuje k danému tématu. Pokud jste "psí" osoba doporučuji, pokud "kočičí", tak to asi nebude vaše gusto, ale aspoň by jste mohli trochu více pochopit nás "psí lidi".

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Snímek byl do 3/4 na dost vysoké úrovni, všecko dávalo smysl a vykreslovalo to tu pravou batmanovskou atmosféru, ale od scény z vězení, která si nezadá s kdejakým Béčkem ala van Damme nebo Stallone (dostanu přes hubu, ale pak uděláme pár scén s posilováním a sklapovačkama a pak dokážu nemožné), to šlo těžce z kopce. Režiséra asi tlačil čas nebo nevím, ale poslední 1/4 filmu byla přepatlaná účelovými scénami pro děti, které byly absolutně nemyslitelné a nesmyslné. Velice dobrou práci odvedl Hans Zimmer, ostatně jako vždy a dále je třeba vyzdvihnout hlas Banea (nutno vidět v orig. zvuku), ten jak s ním zacházel, ta nemilosrdná vypočítavá intonace s příměsí pobavení a pohrdání nad všemi okolo je proste dechberoucí. Ostatní herecké výkony byly prostě průměrné a mdlé, ale i tak si myslím, že celá trilogie je nejlepší filmovou adaptací komixového hrdiny a proto tak vysoké hodnocení.

plakát

Moon (2009) 

Po vizuální stránce musím říct, že se film velice pěkně vyvedl. Ať už animace měsíční krajiny a měsíčních vozítek po do detailu řešené interiéry, kde nejvíce potěší ta špína kolem, která působí přirozeným dojmem. Herecky musím říct, že jsem byl mile překvapen. Jméno Sam Rockwell pro mě bylo docela neznámé, viděl jsem ho v jiných filmech a v menších rolích, takže se mi do paměti moc nevrylo, nicméně v tomto snímku se mi velice líbil, zahrál to velice dobře a nevzrušený hlas K. Spaceyho tomu dodal tu správnou atmosféru. Příběh měl zajímavou zápletku, která by se dala krapet vylepšit, ale i tak si myslím, že se celkově film podařil a stojí za to shlednout.

plakát

Iron Man (2008) 

Skvělý herecký výkon Robert Downey Jr., skvělé efekty, parádní atmosféra a hudba. Příběh trochu pohádkový, ale co od komiksu čekáte. Každopádně to nic nemění na tom, že se u téhle oddechovky dobře pobavíte.

plakát

Prometheus (2012) odpad!

Tento film jsem viděl v 3D verzi, a vizuálně pěkný, dále herecký výkon Michael Fassbender mě potěšil... a to je tak všechno. Opravdu nestojí to za to na něj chodit do kina, ještě teď lituji těch peněz. Zápletka je docela fajn, z počátku aspoň víte proč tam letí, ale tu hromadu nesmyslů co se děje na místě prostě nechápu. Na té lodi se stane tolik věcí a nikoho to netíží, hlavně myslím hlavní hrdinku, která uteče 3lidem z op. sálu, sama si zapne mašinu, která jí vyoperuje embryo "vetřelce" (?) a pak se celá od krve promenáduje kolem. Nejenže by nebyla schopná po té operaci vstát, ale určitě by někoho mohlo zajímat (hlavně klaďasy) co se jí stalo apod. Ale ona si s klidem obleče skafandr a jde na výlet . O strachu se v tomto snímku nedá snad ani mluvit a logice jakbysmet.

plakát

Život Davida Galea (2003) 

Povedený snímek s hlubokou myšlenkou a skvělým hereckým obsazením a dokonalým koncem. K. Spacey vítečně zahrál svou roli člověka smířeného se smrtí s myšlenkou toho, že věc, za kterou bojoval dotáhne do konce. Dobrý výkon předvedla i K. Winslet, kterou já sice osobně nemám moc v lásce, ale tenhle film mi hodnocení na ni trochu zvedl. Opravdu mě potěšilo jak jim ten jejich plán vyšel, jak to měli dobře naplánované.