Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Jean-Claude Van Damme

Tento herec je můj hrdina už od mala a vím že vždycky bude. :) Nepotřebuju aby byl na takové kvalitativní úrovni jako např. Johnny Depp, stačí mi že se mi jeho filmy líbí a mám ho rád :))

Dolph Lundgren

Rival mého hrdiny. Tohoto herce mám také rád, i když je odlišný než JCVD. Když jsem ho poprvé zahlédl v Rocky IV., byl jsem v úžasu, neskutečný kolos tento člověk :) Navíc jsem také rád, že JCVD a Dolph mohli předvést své herecké kvality ve svých společných filmech; série Univerzálního vojáka (kromě 2. dílu) a také Expendables 2.

Scott Adkins

Ve filmech Neporazitelný a 2, neskutečná choreografie a bitky :). To samé můžu říci i o jeho "filmovém nepříteli" MJW. Jsem rád, že Neporazitelný s těmito dvěma herci vznikl. Scott nebyl ani špatný ve vedlejší roli "poddaného" Van Damma v EX2.

Arnold Schwarzenegger

Jeho role v Terminátorovi byla opravdu excelentní a nikdy sem si na jeho místě nedokázal představit nějakého jiného herce, takže role přímo na tělo. Jenom škoda, že chtěl být mermomocí guvernérem Kalifornie, dnes mohl být na jiné herecké úrovni, i když věřím že se svými novými filmy ještě úspěchu dosáhne.

Christian Bale

Tento člověk je mi neskutečně simpatický, ale jenom do té chvíle, dokud neváží 50kg. Takže vesměs jenom jako role Bruce Wayna. Ve filmu Fighter (2010) nedostal špatnou roli, ale byl jsem spíše více zaměřený na box, než na Christiana. Jinak je to herec, o kterém jsem přesvědčen, že hrát umí velice dobře.

Mark Wahlberg

Nijak extra mě tento herec nezajímal, až do příchodu prvního plakátu a následně traileru k Fighterovi (2010). Ve filmu dostal roli jako obyčejný člověk, kterou zahrál bravurně. Jeho další projekt, Benga v záloze mě moc neuchvátil a to mám Willa Ferrella rád. Líbil se mi až jeho poslední film, Kontraband, nak terý sem netrpělivě přešlapoval před kinem.

Tom Cruise

Jeden z mála "univerzálních" herců. Herec, co opravdu umí hrát dobře a jakoukoli roli. Od agenta k samuraji, od protinacistického spiknutí až po opět agenta nebo rockera. Ve svém osobním životě je to obyčejný člověk jako my ostatní, až na to že se může proletět helikoptérou třeba jen tak, z nudy.

Liam Neeson

Rovnou a hned píši, že není v tomto seznamu za Hvězdné války! Hvězdné války neuznávám, nelíbí se mi a když jsou občas na komerční kabelovce, ihned přepínám. Vymyšlená futuristická slátanina. Liama uznávám za film 96 hodin a za jeho nové pokračování s podtitulem Odplata.Taktéž za film Neznámý (2011).

Daniel Craig

Vzhledem prostě James Bond. V bondovkách opravdu chodit umí, chodit umí i v historii (film Odpor) - špičkově zahrané, smekám klobouk. Už netrpělivě pošoupávám nohama na jeho novou bondovku Skyfall.

Hugh Jackman

Jsem opravdu rád, že zrovna tento herec uzavírá mojí TOP10. Jeho filmový nástup v X-Men, alias. Wolverine (Logan) byl perfektní, perfektní i ve všech dílech X-Menů. Prostě je mám rád.  V posledním v čem mě tento herec nadrchl, byla Ocelová pěst :) (trénink robotů, téma box .. mmm, to je moje :)) ).