Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Deníček (4)

Velmi "IN" hororový víkend 23. - 25.11.2012

Insidious a Innkeeprs :) dva "IN" horory


Insidious (viz. trailer) o mnoho působivější, zábavnější a děsivější. Bála jsem se, mrazilo mě v zádech, super atmosféra...jen mě trošku znechutila scéna s "plynovou maskou" :D zbytečná přeháňka. Jinak dobrej námět, dobrej scénář, dobré herecké výkony a jak bylo již řečeno super hustá atmosféra, krerá by se dala krájet.

 

Inkeepers trošku slabší, delší nudné pasáže střídalo zjevení fakt nechutnejch mrtvejch lidí (viz. foto). Je to takovej hororvej průměr, horší příběh, chvílema nuda, pár dobrejch šoků a dobře udělaný zrůdičky...:)

Velmi "IN" hororový víkend 23. - 25.11.2012

Domácí filmové dopoledne, 20.11.2012

Boogeyman 2 mě docela mile překvapil :) Čekala jsem americkou slátaninu, ale je to vcelku povedený hororový filmek, klasická teen vyvražďovačka...což miluju :D celkem originální nápad, husté a dost drsné způsoby úmrtí hlavních hrdinů, super atmosféra... ale ten konec se mi moc nelíbil...nemám ráda otevřený konce a ještě k tomu nespravedlivý ..ne a ne a ne :) jinak jsem se chvílema fakt bála, u poslední vraždy "nůžky projedou hlavou" jsem se i zasmála...páč to bylo trošku přehnaný...ale celkově mi Boogeyman 2 udělal velikou radost :)

Domácí filmové dopoledne, 20.11.2012

Domácí kinovečer 11.11.2012

Snímek The pact mě docela bavil. Je to kombinace strachu ze skutečného stále žijícího vraha a šoků z různých bytostí ze záhrobí, které byly jeho oběťmi...docela zajímavej film, určitě patří do té lepší poloviny hororů, které jsem měla možnost vidět.

Domácí kinovečer 11.11.2012

Návštěva kina 10.11.2012

Sinister....mazec, hukot, nářez...docela působivej filmeček na sobotní večer....odcházela jsem z kina s mrazivým pocitem a s obavou, že mě moje vlastní dítě jednou rozseká sekyrou...dobrý nápad, dobře natočeno a doplněno velice nervy drásající hudbou...která bezpochyby umocnila ten celkový děsivý dojem :)

Návštěva kina 10.11.2012