Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Muzikál
  • Akční

Obsahy (4)

Krásnější než sen

Krásnější než sen (1942)

Boháč Eduardo Acuňa (Adolphe Menjou) má čtyři dcery. Nejstarší se právě vdává a po ní je podle tradice na řadě Maria (Rita Hayworth). Ta však o nápadníky nemá zájem. Zatímco její dvě mladší sestry Cecy (Leslie Brooks) a Lita (Adele Mara) by se vdávaly hned. Otec si proto vymyslí neznámého ctitele, který jí posílá zamilované dopisy a květiny. Jednou pošle jako poslíčka nezaměstnaného tanečníka Roberta Davise (Fred Astaire) a Maria v domění, že je to její ctitel, se do něj zamiluje.

Francis

Francis (1950)

Je druhá světová válka. Voják Peter Stirling (Donald O'Connor) je zraněn. Před smrtí ho ale zachraňuje mula Francis. Ta ale není jen tak obyčejná mula, je nesmírně inteligentní a ještě k tomu mluví! Stirlingovi to však nikdo nevěří a je umístěn na psychiatrickou kliniku. Stále však věří, že se mu to jenom nezdálo.

The Milkman

The Milkman (1950)

Rogera Bradleyho (Donald O'Connor), syna majitele největší mlékarny ve městě, již nebaví plýtvat časem na večírcích a proto požádá svého otce, aby mu dal v rodinném podniku práci. Ten mu místo toho zvýší kapesné. Naštvaný Roger proto navštíví svého kamaráda Breezyho (Jimmy Durante), který mu pomůže získat job v konkurenční mlékárně. Tam se Roger zamiluje do dcery majitele Chris (Piper Laurie).

Meet Me in St. Louis

Meet Me in St. Louis (1959) (TV film)

Televizní verze stejnojmeného muzikálu z roku 1944.
Sedmnáctiletá Esther (Jane Powell) se zamilovala do kluka od sousedů Johna (Tab Hunter), kerý si jí ale sotva všímá, a do toho přichází zpráva, že se kvůli práci musí celá rodina odstěhovat do New Yorku.

Reklama