Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Jennifer Aniston

Nejlepší herečka. Je na vrcholu spolu s Bradem Pittem. Zviditelnila se Přáteli a potom už to jen jelo dál, jedna báječná role za druhou. Bohyně, která je taková jaká je. V žádném filmu mi nevadí a hraje naprosto omamně. Skutečně Lady.__NEJLEPŠÍ FILMY__ Marley a já, Zkus mě rozesmát, Železný obr. __Nejlepší role__ Rachel Greenová. 

Anne Hathaway

Hned na začátku se musím doznat tomu, že na Anne neskutečně trpím a nedám ji. Slavná a okouzlující mladá slečna jako je Anne má v tomto světě skutečnou budoucnost. Je nádherná, odvázaná a nestydí se, to dokázala několika smyslnými choulostivými scénami. Já jí prostě hltám, ztělesněná ženskost. Žhavá a křehká. __NEJLEPŠÍ FILMY__ Zkrocená hora, Temný rytíř povstal, Alenka v říši divů. __Nejlepší role__ Cat woman. Moc se těším na její spolupráci s Spielbergem a Nolanem.

Zoe Saldana

Váhám a vždy budu mezi Saldanou a Kunis, je to takové střídavé. Pro nezasvěcené se rvou o uzavření TOP 10. Momentálně však vyhrává Zoe, ne proto že by mě více přitahovala (překrásné jsou obě), ale proto že si mě získala Star Trekem a Avatarem. Takže Zoe. __NEJLEPŠÍ FILMY__ Star Trek, Avatar, Star Trek 2. __Nejlepší role__ Neytiri. 

Scarlett Johansson

No ke Scarletě jen dodat to že patří mezi mé favoriky na post nejlepších hereček již dlouho!!! A taky se sem dostala. Scarlett Johansson je: vtipná, odvázaná, půvabná, rozpačitá a především sexy! __NEJLEPŠÍ FILMY(3)__ Avengers,Ztraceno v překladu, Dokonalý trik. __Nejlepší role(1)__ Černá vdova.

Cameron Diaz

Ačkoliv se Cameron nějaké filmy nevyvedli, což beru na vědomí, tak se z mé finální Top 10 nevytratila. PROČ? Protože má své osobní kouzlo ke kterému velmi přihlížím. Cameron hraje tak trochu ,,nenásilně" tím myslím, že hraje uvolněně a není v napětí, je to samozřejmě krásná žena a to není nikdy k zahození tak i proto se umístila v Top 10. __NEJLEPŠÍ FILMY(3)__  Gambit, Gangy v NY, Shrek. __Nejlepší role(1)__ Fiona ze Shreka. 

Natalie Portman

K Natalii nemám co dodat. __NEJLEPŠÍ FILMY__ Černá labuť, Leon, Goyovy přízraky. __NEJLEPŠÍ ROLE__ Padmé.

Angelina Jolie

Symbol, krásy a odhodlání. Ač se to nezdá prošla neskutečně tvrdým životem, pomáhala druhým a mnohdy zapomněla na sebe. Musela mít nepředstavitelnou odvahu když udělala onen osudový krok s odoperováním poprsí. !!!SMEKÁM!!! __NEJLEPŠÍ FILMY__ Zloděj životů, Wanted, Narušení. __Nejlepší role__ Ms. Smith.

Kate Beckinsale

Kate ač ji příliš detailu neznám, mě ale velmi zaujala a to svou hereckou osobností, kterou předvedla v několika výborných filmech. __NEJLEPŠÍ FILMY(3)__ Letec, Nic než pravda, Van Helsing. __Nejlepší role(1)__ Selena z Underworld.

Catherine Zeta-Jones

Slečna Jonesová alias Zeta je velmi krásná a zkušená herečka, co mě ve filmu vždy na první pohled upoutá. Já a myslím si že i všichni ostatní, jsem si jí poprvé všiml ve filmu o Zorrovi a od té doby jsem se do ní zakoukal. Manželství s Douglesem jí vůbec nesedí, ale to je čistě její osobní věc. __NEJLEPŠÍ FILMY(3)__ Zorro: Tajemná tvář, Dannyho parťáci, Terminál. __Nejlepší role(1)__ Marina ze Sindibáda.

Rachel Weisz

Velice sympatická herečka, která má neuvěřitelné duševní kouzlo! -__NEJLEPŠÍ FILMY__ Nepřítel před branami, Constantine, Nepohodlný. __Nejlepší role__