Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy
  • Krimi

Biografie (3)

Ian Somerhalder (herec / producent / režisér)

03.01.2007

Ian Joseph Somerhalder se narodil 8. prosince 1978 ve znamení střelce v Covingtonu v Louisianě. Jeho otec Robert, stavební podnikatel je francouzskoanglického původu a matka Edna má předky v Irsku a mezi severoamerickými indiány a vyrůstala na prasečí farmě v Mississippi. Má také sestru a bratra Boba.Příjmení Somerhalder získal… (více)

Ed Speleers (herec / producent)

26.09.2006

Edward John Speleers se narodil 7. 4. 1988 ve znamení střelce v St. Richardské nemocnici v Chichesteru v Anglii. Je jedináček a jeho rodiče jsou rozvedení. Matka se přestěhovala do Španělska a otec pracuje jako finanční konzultant v Londýně.Vyrůstal ve West Sussexu, v sedmi letech začal chodit na Dorset House School v Bury, kde… (více)

Sienna Guillory (herečka / producentka / režisérka)

26.09.2006

Sienna Tiggy Guillory se narodila 16.03.1975 ve znamení Ryb v městské části Fulham v Londýně. Je dcerou kubánského kytaristy Isaaca Guilloryho a jeho první ženy Tiny. Má také tři sourozence, její bratr se jmenuje Jace a o mnoho mladší nevlastní sourozenci Jacob a Eleanor.Sienna byla vychovávána v bohémské domácnosti v Londýně,… (více)

Reklama