Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (62)

plakát

Vytoč mého agenta (2024) (seriál) 

Na rozdíl od mnoha kritiků si seriál docela užívám. Herci, kteří hrají sami sebe, to evidentně dělají s chutí a nemají problém dělat si legraci sami ze sebe. Oceňuji i výkon Issové. Hlášek by mohlo být více. A opět palčivá otázka - proč opět převzatý formát, to už u nás uplně vymřeli lidé s nápadem?

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! (2024) (seriál) 

K celé věci jsem přistoupil jakože je to totální parodie a že to tak tvůrci zamýšleli. Mělo to i takové zajímavé nasvícení. Bohužel to celé zabil poslední díl. Poslední dobou se mi zdá, že tvůrci jsou ohledně konců seriálů naprosto bezradní.

plakát

Polda - Konec (2024) (epizoda) odpad!

Pachuť scénaristické nemohoucnosti mne provázela celým dílem, aby vše v závěru vyvrcholilo duchem jihoamerických telenovel. Tohle si tento populární a poměrně vtipný seriál (bez nároku na označení dobrá detektivka) určitě nezasloužil. Televizní tvorba je evidentně mrtvá.

plakát

Stíny v mlze - Královna majálesu (2024) (epizoda) 

První série nám končila policistou v komatu, druhá pokračuje jako by se nic nestalo - žádná vysvětlení, žádná návaznost. A jestli se nemýlím tak byl rozvedený. Tento první díl druhé série byl také poslední který jsem viděl. Televizní tvorba je mrtvá!

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Ostře sledované UFO (2024) (epizoda) 

Takový zvláštní odstín barev, prostředí ústavu mi neodbytně evokovalo sídlo některého z ranných soupeřů Jamese Bonda. Jediným pozitivem je to že ve smršti různých repríz je to zase něco nového, a to je podle mne málo. A neodpustím si poznámku - příslušnice tajné policie nosí u pasu klasické pouzdro na pistoly, které používaly uniformovné složky - to moc tajné není, že?

plakát

Oktopus - Ztracený případ (2023) (epizoda) 

Na seriál jsem se těšil protože mám rád Šoposkou a tohle je asi její zatím největší role. Bohužel seriál nijak nenadchnul a dál jej sledovat budu jen proto že nic jiného nového nikde nedávají a je tam Šoposká :). Detektivku hodnotím podle toho kdy odhalím vraha. Tentokrát to bylo bohužel na první dobrou. Jak se vynořil spoza barpultu, tak jsem ho měl. Další premiéru tohoto týdne Pod hladinou určitě sledovat nebudu - upoutávky mne vyloženě znechutily - trapné fráze hodné Dejdara.

plakát

Agrometal - Soutěž (2023) (epizoda) odpad!

Nic moc jsem od tohoto ,,projektu,, neočekával. Ale tohle? Vydržel jsem do první reklamy. Stále jsem čekal, že se aspoň uchechtnu nebo tak něco. Ale ne, celou dobu jsem jen nevěřícně zíral. Tohle někdo zaplatil? Vážně jen do první reklamy a šlus a nikdy více.

plakát

Volha (2023) (seriál) 

Po dlouhé době bylo v televizi něco, na co jsem se opravdu těšil a je mi líto, že nebylo více dílů. Výborně jsem se bavil. Trochu zklamaný jsem byl posledním dílem protože se mi zdál dost zkratkovitý. Ale to je vada kterou trpí většina seriálů. Zrychlený děj a konec tak nějak do prázdna (Dobré ráno).

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Srovnávat s Vlastníky nebudu. To je kategorie sama pro sebe a dokonalá bomba. Mimořádná údalost pro mne nebyla ničím mimořádným, ale v záplavě všech těch komedií pro ženy (Langmajer, Hřebíčková ... ) po dlouhé době něco co jsem byl schopen dokoukat až do konce a po skončení nebýt naštvaný na ztrátu času. Bohužel jediným vtipným místem, kde jsem se zasmál, byl okamžik kdy strojvůdce doběhl vlak a nastupuje do něj. Pokud jde o sexovací-převlékací pasáž na WC, byl jsem taky na pochybách, ale výraz slečny papouška na zadním sedadle rodičů byl naprosto jasný.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 8 (2023) (epizoda) 

Tak tenhle poslední díl se podle mne nepovedl. Ze seriálu jsem opravdu nadšený a Kolařík a Zlatohlávková byli super. Zakončení na mne působí jak chrstnutí kýble ledové vody přímo do ksichtu. Za mne takový neukončený konec a jen tak trochu doufám, že režisér pád přežije a pojedeme dál.