Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Biografie (3)

Gregory Peck (herec / producent)

19.06.2007

Eldred Gregory Peck se narodil 5. 4. 1916 irským rodičům, kteří se rozvedli, když mu bylo pět let a Gregory byl poslán na vychování k babičce. V deseti letech nastoupil na vojenskou akademii v Los Angeles a ve vzdělání pokračoval na střední škole v San Diegu. Po jejím absolvování se rozhodl studovat lékařskou přípravku a dějiny… (více)

Naveen Andrews (herec)

23.12.2006

Naveen William Sidney Andrews se narodil 17. ledna 1969 v Londýně jako potomek indických přistěhovalců. Pro svůj atraktivní zjev byl již od dětství obdivován něžným pohlavím. V šestnácti letech zjistil, že mu imponují starší ženy, a tak začal žít se svou učitelkou matematiky Geraldonou Feakins, což mu přivodilo nemalé problémy.… (více)

Powers Boothe (herec)

23.12.2006

Americký filmový a televizní herec a malíř Powers Allan Boothe se narodil a vyrůstal na farmě v Texasu. Akademické vzdělání získal na Texas State University a Southern Methodist University v Dallasu, kde mu byl v roce 1972 udělen titul Master of Fine Arts. Hned potom se Boothe zúčastnil s regionální divadelní společnosti… (více)

Reklama