Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Malé lásky (2017) (pořad) odpad!

Budou tam i případy, kdy na rodičku sestry řvou, protože pořádně netlačí a dítě nemohou dostat ven a když tak již přidušené, a tím pádem s eventuálními zdravotními následky? Kamery u porodu, kdy záleží na každé minutě a jde doslova o život budoucí matky i dítěte? Neuvěřitelné. Každá matka, která rodila, ví, že je to velmi silný zážitek ale NESDĚLITELNÝ. Co bude příště, kamery u umírajících? Budeme plakat při posledním výdechu např. mladého chlapce co havaroval na motorce, nebo umírání onkologického pacienta? Budeme sledovat on line hroutící se matku, když rakev spouští do hrobu a v ní je její syn? Jak vidno v zajmu sledovanosti televize nezná hranice.

plakát

Dunkerk (2017) 

Dunkerk, právem 5 hvězdiček. Film, o kterém budete dlouho přemýšlet po odchodu z kina. Scénář, hudba, zvuk působivé. Christopher Nolan dokázal natočit hrůzu a děs války bez potoků krve a zmrzačených těl.

plakát

I.Q. (1994) 

Velmi příjemný a vtipný film. Pokud máte rádi jemný inteligentní humor je to film pro vás. Meg, Ryan, Tim Robins a Walter Mattau jsou toho zárukou.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Temný případ Začátek seriálu velmi nadějný. Tajuplný až mysteriozní případ. Oba detektivové rozdílní jak den a noc. To vše slibovalo velký filmový zážitek. Nemohu si však pomoci, napětí se díl po dílu vytrácelo, a já sledovala místo vyšetřování případu, vzrůstající napětí mezi detektivy. Takže jsem nebyla ani moc překvapená, že poslední díl shrnul vše do jednoho velkého dramatu s problematickým závěrem.

plakát

Dovolená v Protektorátu (2015) (pořad) odpad!

Reality show, kterou nám bohužel servíruje veřejnoprávní televize. Hrát si na válečné hrůzy za peníze je neskutečně odporné. Za dva měsíce se účastníci vrátí domů, všemu se zasmějí a budou těžit z popularity mj. Jsem mladší ročník tuto dobu jsem naštěstí nezažila, ale moje maminka bohužel ano. Odnesla si z této doby nalomené zdraví. Maminka již nežije a já velmi pochybuji, že by pro tuto "zábavu" měla pochopení a dokonce by se na to dívala.