Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi
  • Akční
  • Drama

Recenze (7)

plakát

Zapomenutý ostrov (2009) 

Hodnocení zdejších "filmařů" naprosto mimo. Tak špatný to zase nebylo. Má to dobrou zápletku. Triky jsou sice laciný, ale což... Na oddych úplně v pohodě.

plakát

Koule (1998) 

Výborný film s kvalitními hereckými výkony. Napětí, hlubina, vesmír, cestování časem,... Knihu jsem četl a je skvělá, ale film je také hodně dobrý. Jeden z těch, které si po nějaké době pouštím znovu a znovu a pořád mě baví.

plakát

Velký šéf (1969) 

Velký šéf. Klasika, která se nikdy nekouká. Ústřední herecké kvarteto má mezi sebou skvělou chemii a jejich výkony jsou prostě excelentní. Skvělá zápletka, hudba ve filmu, dobrý fóry, prostě výborný film.

plakát

Raymonda má každý rád (1996) (seriál) 

Top seriál, ke kterýmu se během let neustále vracím a vždycky, když mám špatnou náladu a chci mít klid, tohle je ta správná volba. Herecké výkony hlavních protagonistů a jejich hlášky jsou skvěle vyšperkovaný, aneb podle věčně ublíženýho Roberta: "žebříček oblíbenosti naší mámy je - Luciano Pavarotti, papež a.... Raymond..." :D

plakát

Pád rodu Votických (1987) (TV film) 

Zajímavá verze, která mi léta unikala... Šimánek je výbornej, Brzobohatý se do role Mejzlíka ale moc nehodí, i když je to jinak skvělý herec. Mejzlíkovy případy od Čapka, to je vůbec jeden ze skvostů české literatury, ty pointy a zároveň humor, to je opravdu extratřída! Tenhle příběh třeba vysloveně miluju a mam ho nazpaměť naposlouchaný jako rozhlasovou hru, kde Mejzlíka hraje Josef Vinklář a archiváře Divíška Vlastimil Brodský a to je naprostej hereckej koncert.

plakát

Star Trek - Město na pokraji věčnosti (1967) (epizoda) 

Naprostej dokonalej díl. Jeden z dalších u kterých už vim kde čerpali námět tvůrci Červenýho Trpaslíka. Tady jasnej odkaz v dílu Pekelně ostrý výlet. Star Trek jsem ještě neviděl komplet, ale zatim nejlepší díl co jsem viděl a to napříč různými sériemi a posádkami. 👏

plakát

Šťastné shledání (2019) 

Tak u tohohle filmu jsem se fakt královsky bavil. Rozjíždí se to jako skvělá konverzačka, aby to skončilo krvavou řežbou. Ale takovou nenásilnou, prostě to ladně vyplívá ze situace na tom večírku. Herci jsou dobří a věřím jim to, původní znění v hebrejštině tomu navíc dodává tu pravou příchuť, než kdyby to bylo v angličtině nebo i dabingu.