Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

LazyTown (2004) (seriál) 

Tak dítěti do dvou let bych to pustila, protože u toho tancují a líbí se jim, jak často se tam zpívá a jak se tam furt někdo rychle hýbe :)

plakát

Žena v černém (2012) 

Konečně zase film u kterého jsem strachy klopila zrak a zasmála se, když dívky za mnou hrůzou vykřikly :) Moc hezký zážitek.

plakát

Marina (2006) (seriál) 

Mě se to prostě jako správný odragování na večer při žehlení líbí. Sice obyvytelé chudé čtvrti (Lupe, Latas, Clorinda, Blanka, Cela) tomu seriálu ubírají tak 85%, ale člověk se aspoň zasměje lidské hlouposti :D

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Napínavé, vylepšené efekty, ale je to jen pozměněný 1. díl. Moc nového nepředvedli a po čase budu těžko rozeznávat co patřilo do prvního a co do druhého dílu.

plakát

Děti moje (2011) 

Příběh tohoto filmu je běžný a celkem nudný, jen to obohacuje zápletka s milencem G. Clooneyho ženy, která leží v kómatu, ale při tomto filmu jsem se ani nesmála, nebrečela a ani nebyla napjatá. Prostě to ve mě nevyvolalo žádné emoce.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Toto je ten typ filmu, o kterém někdo napíše, že je to nejlepší film, co viděl a dá pět hvězdiček a pak jsou tací, co dají odpad a při vzpomínce na dvě hodiny ztrávené takovou nudou se osypou. Je to jen o tom v jaké životní fázi se zrovna nacházíte. Když jsem byla na prvním dílu stmívání, tak jsem byla malá puberťačka, co ještě nepoznala skutečný život, a tak pro mě romance mezi Edwardem a Bellou bylo něco neskutečně krásného a žrala jsem jim každé slovo, ale za ty roky co tato sága běží jsem se vdala, stala matkou a nyní je pro mě tento film už celkem o ničem. Už nehltám každé Edwardovo slovo a nevzdychám vzrušením, když se objeví na scéně. Teď jsem spíše hodinu čekala, až se objeví nějaká akce, což se objevila (boj vlků s upíry), ale chtělo by toho víc. Třeba se dočkáme pořádné bitvy a méně keců o ničem v druhé části. Každopádně neberme tento film těm, co jim něco přináší, je hezké snít.