Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Western

Recenze (4)

plakát

Poslední útěk Jeronýma Pražského (2018) (TV film) 

Středověký competitive forced mixed wrestling Jitky Čvančarové s páchnoucím tupým holohlavým pacholkem si zcela jistě čtyři hvězdičky zaslouží. Kdyby v něm prohrála, dal bych pět.

plakát

Glimmer Man (1996) 

Steven už zase místo mluvení šeptá a problémy řeší jedině a zásadně násilím. Velmi vtipný film, kdo neviděl legendární scénu v restauraci, jako by ani nebyl.

plakát

Slzy v dešti (1988) (TV film) 

Červená knihovna je porno pro nesmělé romantiky, jak známo. Záběrů líbání je tu dost, fajnšmekři si přijdou na své. Zaujme taky mixed wrestling se Sharon Stoneovou, kterou její budoucí nápadník hned na úvod přemůže a i pak se k ní chová panovačně a majetnicky a je vidět, že ji chce ovládat i navzdory jejímu odporu. Ale oběma se to tak zjevně líbí, takže vše vyústí do šťastného happyendu a sadomasochistické hrátky v posteli staré dobré konzervativní Anglie můžou propuknout naplno!

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) odpad!

Úhlavní padouch silně připomíná mladého Severuse Snapea a úhlavní hrdinka zase Justina Biebera po změně pohlaví, což je zhruba tak všechno, co byste o téhle mimořádně zpackané pasti na zpovykaná děcka měli vědět.