Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Obsahy (11)

Rick a Morty - Ricksy Business

Rick a Morty - Ricksy Business (2014) (epizoda)

Ve finální epizodě první série se Beth s Jerrym vydávají na rekonstrukci ztroskotání Titanicu, Rick se zatím doma ujímá velení a rozhodne se uspořádat obrovskou párty pro všechny své mimozemské přátele.

Rick a Morty - Something Ricked This Way Comes

Rick a Morty - Something Ricked This Way Comes (2014) (epizoda)

Summer si najde práci v malé zastavárně, jejíž majitel však není tím, kým by se mohl zdát. Jerry mezitím Mortymu pomáhá s jeho vědeckým projektem do školy.

Rick a Morty - Rixty Minutes

Rick a Morty - Rixty Minutes (2014) (epizoda)

Rick si trochu pohraje s televizí a rodina je tak schopná sledovat všechny existující kanály ze všech možných realit a vesmírů.

Rick a Morty - Raising Gazorpazorp

Rick a Morty - Raising Gazorpazorp (2014) (epizoda)

Rick Mortymu koupí v mimozemské zastavárně sexuálního robota, později se ale ukáže, že tento robot je také schopný porodu, a tak se Morty nečekaně stává otcem. Rick se Summer mezitím uvíznou v dimenzi, v níž vládnou ženy.

Rick a Morty - Rick Potion #9

Rick a Morty - Rick Potion #9 (2014) (epizoda)

Morty se chystá na školní ples a vyžádá si u Ricka jakýsi lektvar lásky, chce totiž, aby se do něj zamilovala jeho spolužačka Jessica. Vše se ale brzy vymkne kontrole.

Rick a Morty - Meeseeks and Destroy

Rick a Morty - Meeseeks and Destroy (2014) (epizoda)

Rick nabídne rodině Smithových řešení na jejich problémy v podobě pomocníků zvaných Meeseeci. Společně s Mortym se poté vydá na fantasy dobrodružství, kterému tentokrát pro změnu velí Morty.

Rick a Morty - M. Night Shaym-Aliens!

Rick a Morty - M. Night Shaym-Aliens! (2014) (epizoda)

Rick zjišťuje, že on i Morty se nachází v mimozemské simulaci a společně se z ní snaží utéct. Brzy se ale ukazuje, že vše je mnohem komplikovanější, než se zprvu zdálo.

Rick a Morty - Anatomy Park

Rick a Morty - Anatomy Park (2013) (epizoda)

Jsou Vánoce. Rick zmenší Mortyho a vysílá ho do těla bezdomovce Rubena, kde se nachází takzvaný Anatomy Park, jeden z mnoha Rickových projektů. Parku momentálně hrozí zkáza, a tak je na Mortym, aby ho zachránil. Jerry se mezitím dovídá tajemství o svých rodičích.

Rick a Morty - Lawnmower Dog

Rick a Morty - Lawnmower Dog (2013) (epizoda)

Jerry je nespokojený s Mortyho psem, a tak si od Ricka vyžádá zařízení, které zvýší jeho inteligenci, neblahé následky na sebe však nenechají dlouho čekat. Rick a Morty se zatím dostanou do snu Mortyho matikáře a snaží se mu vnuknout myšlenku, že má dát Mortymu jedničku.

Rick a Morty - Pilot

Rick a Morty - Pilot (2013) (epizoda)

V pilotní epizodě zavede Rick Mortyho na planetu, na níž se nachází takzvané Megastromy, jejichž semena Rick potřebuje pro svůj výzkum. Jerry se zatím snaží přesvědčit Beth, že Rick má na Mortyho špatný vliv.

Reklama