Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (546)

plakát

Leon (1994) 

Film vyloženě atmosferický, Jeana Rena tak nakoukaného nemám, ale tady byl fajn, Natalie Portman na 11 let obdivuhodná. Oldman předvedl daleko lepší výkony jako starší.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Bohužel extrémně zestárlo, děj hloupoučký, naivní, postavy ploché, efekty na dnešní dobu samozřejmě hrozné. Vzhledem k tomu, že to je 40 let starý film - 2 hvězdy. Zdejší absurdní hodnocení přičítám nostalgii.

plakát

Saltburn (2023) 

Takhle měl vypadat Trojúhelník smutku. Víc filmů v 1,33:1 prosím :) Super postavy, super kamera, krásná kamera. Casting Barryho Keoghana byl trochu off, ale našel jsem si k němu cestu. Škoda toho příliš doslovnýho konce a některejch dalších věcí, co mi nesedly, takhle jen 4, ale krásné hvězdy.

plakát

Training Day (2001) 

Nejdřív jsem si říkal, “ty vole, co tam dělá Snoop Dogg?” Zřejmě možná i díky těmto “cameům” je film natolik legendární, protože moc jiných důvodů zde nenacházím. Kdyby se film vezl na vlně svojí první poloviny, líbil by se mi daleko víc, takhle je bohužel snížen na úroveň dalších pohádkových snímků. Film slouží jako další důkaz, že Denzel je pouze průměrný herec.