Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Obsahy (50)

Čarodějky - Ex Libris

Čarodějky - Ex Libris (2000) (epizoda)

Spolužačka Phoebe, Charlene, se věnuje studiu démonů a dokonce zašla tak daleko, že má důkazy, že existují. Proto ji démon Libris zabije, aby pravda nevyšla najevo. Charlene ale zůstane jako duch a Phoebe se jí snaží pomoct pochopit, že je mrtvá. Rozhodnou se Librise najít a zneškodnit. Mezitím se Prue snaží pomoct muži, jehož dceru zabil místní mafián.

Čarodějky - Astrální projekce

Čarodějky - Astrální projekce (2000) (epizoda)

Doktor, který nedávno léčil Piper, když měla oroyskou horečku, nemohl uvěřit, jak je možné, že se tak zázračně uzdravila. Začne proto zkoumat její krevní vzorky i vzorky krve Prue a Phoebe, aby našel protilátky. Vzorky testuje na opicích, které díky tomu získají moc, jakou mají sestry. Sám doktor pak nehodou získá jejich moc. Ale jelikož není předurčen ji mít, nedokáže ji zvládnout, zešílí a začne vraždit ve jménu dobra. Sestry ho musí zastavit.

Čarodějky - Démon filmového plátna

Čarodějky - Démon filmového plátna (2000) (epizoda)

Sestry napadne démon iluzí, který umí oživit postavy z filmu. Phoebe se díky tomu setkává se svou platonickou láskou z filmu – Billym.

Čarodějky - Přej si a bude ti bráno

Čarodějky - Přej si a bude ti bráno (2000) (epizoda)

Démoni chtějí s pomocí džina oslabit a zneškodnit sestry. Pošlou jim před dveře láhev a zazvoní. Sestry nechtěně vypustí džina z láhve. Leo je varuje, že džinem splněná přání mají vždy nějaký háček a často špatné následky. Sestry se tedy snaží za každou cenu nevyřknout přání. Džin je ale velmi šikovný a nakonec dosáhne svého.

Čarodějky - Zrada

Čarodějky - Zrada (2000) (epizoda)

Sestry jsou podvedené tetou Gail, která jim ukradne z knihy stínů kouzlo, aby je zbavila jejich moci. Dohodla se totiž s démonem Krytem, který jí za to slíbil vrátit mládí. Namíchá lektvar, který sestrám podá v čaji a zbaví je tak jejich moci.

Čarodějky - Štěstí a smůla

Čarodějky - Štěstí a smůla (2000) (epizoda)

Prue se snaží získat práci jako fotografka a je poslaná nafotit jistou ženu. Když tam přijíždí, dotyčná stojí na střeše a chce spáchat sebevraždu. Sestry pátrají proč a zjišťují, že s ní manipuluje černý anděl. Ten jde poté po Prue a sestry musí Prue zachránit.

Čarodějky - Dej mi znamení

Čarodějky - Dej mi znamení (2000) (epizoda)

Prue odešla z Bucklands a rozhodla se začít profesionálně fotit, byl to její sen. Nedávno se také dozvěděla, že i v minulém životě byla žádaná fotografka. Piper váhá mezi Danem a Leem a Phoebe proto napíše a vyřkne kouzlo, aby Piper dostala znamení, který je ten pravý. Což jim potom pomůže v nalezení Prue, která je unesena.

Čarodějky - Procitnutí

Čarodějky - Procitnutí (2000) (epizoda)

Piper se nešťastně nakazí oroyskou horečkou z exotického ovoce. Zkolabuje a je převezená do nemocnice. Její stav se rapidně zhoršuje, léky nezabírají. Leo ji léčit odmítne, protože nebyla zraněná v boji se zlem, bylo by to proti pravidlům. Prue se rozhodne použít kouzlo, kterým by ji vyléčily. Piper se sice vyléčí, ale záhy se situace dost vyhrotí a všechny tři sestry skončí zavřené v karanténě v nemocnici. Jsou nucené kouzlo zrušit i s tím, že to ohrozí život Piper.

Čarodějky - Opuštěné dítě

Čarodějky - Opuštěné dítě (2000) (epizoda)

Phoebe je na stanici u jejich přítele inspektora Daryla. Na stanici v tu chvíli policisté donesou odložené miminko. Když ho Phoebe chce pochovat, má vidění. A tak se s inspektorem dohodnou, že než si pro dítě přijde sociálka, vezmou ho sestry k sobě a pokusí se najít jeho rodiče. Prue kvůli tomu zmešká skvělou služební cestu do New Yorku a Piper má pochybnosti o vztahu se svým sousedem Danem.

Čarodějky - Hrozba z minulosti

Čarodějky - Hrozba z minulosti (2000) (epizoda)

Phoebe má vidění sebe samé v minulosti. Pomocí kouzla se vrátí zpět, aby zjistila, o co přesně jde, a zjišťuje, že s dušemi svých sester byla příbuzná i tehdy – byly sestřenice. Bohužel Phoebe byla v minulém životě zlá čarodějka a pomáhal jí v tom její démonický milenec.

Čarodějky - Město zlomených srdcí

Čarodějky - Město zlomených srdcí (2000) (epizoda)

Démon sebere Amorovi jeho prsten lásky a snaží se zničit vztahy, které Amor vytvořil. Sestry se snaží Amorovi pomoct. Phoebe se dozvídá, že má zavřené srdce, a proto zatím nemůže najít lásku.

Čarodějky - P3 H2O

Čarodějky - P3 H2O (1999) (epizoda)

Sestry se musí postavit démonovi, který zabil jejich matku. Seznamují se se Samem, což byl matčin světlonoš a zároveň její milovaný.

Čarodějky - Jsou všude

Čarodějky - Jsou všude (1999) (epizoda)

Prue a Piper se rozhodnou použít zaříkadlo, aby slyšely cizí myšlenky. Chtějí totiž zjistit, jestli muži, se kterými randí, nejsou náhodou zaklínači nebo démoni. Phoebe se mezitím snaží pomoci Erikovi, po němž jdou sběratelé – černokněžníci, co vysávají lidem vědomosti z mozku.

Čarodějky - Černá magie

Čarodějky - Černá magie (1999) (epizoda)

Dvěma mužům se podaří osvobodit starou čarodejnici, která začala před 200 lety používat svoji moc proti nevinným. Tehdy ji vlákali do jeskyně a zazdili. Moc čarodějek na ni nepůsobí a sestry musí najít vyvoleného, což je sedmý syn sedmého syna. Je to člověk, který dokáže použít hůl čarodejnice proti ní. Legenda praví, že hůl si ho najde. A sestry mají za úkol, ho do té doby chránit.

Čarodějky - Ďábelská hudba

Čarodějky - Ďábelská hudba (1999) (epizoda)

Piper rozjela klub P3, který spoluvlastní dohromady se svými sestrami. Jelikož si vzaly na rozjezd klubu hypotéku na dům, mají trochu nervy na pochodu, když klub zatím stále moc neprosperuje a nechodí do něj dost lidí. Leo ovlivní producenta známé kapely práškem inspirace a ten se rozhodne, že kapela vystoupí v klubu Piper. Má to ale háček, Leo potřebuje, aby tam sestry zničily démona, který se drží této kapely.

Čarodějky - Výčitky svědomí

Čarodějky - Výčitky svědomí (1999) (epizoda)

Phoebe má vidění, tentorát své vlastní budoucnosti, kde vidí sebe v roce 2009, o 10 let později, jak je upálena za zločin. Sestry se díky jednorázovému kouzlu z knihy stínů přenesou do budoucnosti, aby zjistily, co Phoebe spáchala, a aby ji zachránily. Objeví se ve svých tělech o 10 let později, jejich moci jsou mnohonásobně silnější, zato jejich životy o dost smutnější. Piper a Prue chtějí Phoebe zachránit před popravou, ta se ale nakonec rozhodně vzít zodpovědnost za své činy a zemřít, aby díky tomu všechny získaly poučení a mohly se vrátit zpět.

Čarodějky - Zkouška

Čarodějky - Zkouška (1999) (epizoda)

Démon Abraxas žije v astrální sféře. Podaří se mu sebrat sestrám knihu stínů, a to tak, že ji přenese do astrální sféry. Takže jakoby je stále v domě, proto se ani kniha nebrání. Abraxas začne číst pozpátku postupně kouzla, čímž oživí zpět démony, které už sestry zničily.

Čarodějky - Neúprosná smyčka

Čarodějky - Neúprosná smyčka (1999) (epizoda)

Díky démonu Tempusovi se sestry dostanou do časové smyčky. Tempus na ně zároveň pošle démona, agenta Rodrigueze, kvůli kterému suspendovali Andyho, aby je zabil. Phoebe má vidění, že Andy zemře.

Čarodějky - Láska je zlá

Čarodějky - Láska je zlá (1999) (epizoda)

Leo je vážně zraněn při ochraně své svěřenkyně. Přenese se do domu sester, a tak se Piper konečně dozvídá, že je Leo světlonoš. Aby ho zachránila, vyřkne kouzlo na výměnu mocí, doufajíc, že pak ho s jeho vlastní mocí uzdravovat uzdraví.

Čarodějky - Síla dvou

Čarodějky - Síla dvou (1999) (epizoda)

Piper odjíží na Havaj kvůli práci. Ve městě tak zůstávají pouze Prue s Phoebe. Ty se spolu trochu haštěří. Zároveň ale musí spolupracovat, aby zničily ducha posledního odsouzeného na smrt z Alcatrazu. Jeho duch díky démonce unikl a snaží se zabít všechny, kdo měli co do činění s jeho odsouzením.

Reklama