Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi

Obsahy (6)

Mesiáš

Mesiáš (2020) (seriál)

V Sýrii se objeví záhadný muž, který o sobě tvrdí, že je posel Boží. Díky svým činům si okamžitě získává stoupence, kteří jej začnou považovat za Spasitele. Tento "Mesiáš" (Mehdi Dehbi) si postupně získává pozornost celého světa, přičemž neunikne ani americké CIA a její agentce Gellerové (Michelle Monaghan), která jej okamžitě považuje za učebnicový příklad teroristy. Skutečně se jedná o celosvětovou hrozbu, nebo již lidstvu nadešel čas? Nebo je vše úplně jinak a jedná se pouze o důmyslně provedený trik?

Souboyz

Souboyz (2018) (pořad)

Youtube pořad, ve kterém jsou proti sobě postaveny dvě slavné osobnosti z historie, které se spolu utkají o přízeň diváků skrze rap battle.

Lesní rituál

Lesní rituál (2017)

Po tragické události, při které zemře jejich kamarád, se parta čtyř kamarádů vydává do švédské přírody uctít jeho památku a zároveň upevnit narušená přátelství. Po úrazu jednoho z nich a nepřízni počasí se zpátky do civilizace vydávají "zkratkou". Jak řekne jeden z nich - kdyby zkratka byla cesta, dávno by se jí říkalo cesta. A má pravdu - na co skupina v lese narazí, neexistuje příliš racionální vysvětlení a všichni musí bojovat s démony - ať už s těmi, na které nyní narazí, tak s těmi, které mají hluboko uvnitř po smrti kamaráda...

Brickleberry

Brickleberry (2012) (seriál)

Nový seriál od Comedy Central, který se s cenzurou rozhodně nemaže!
Steve je tak trošku prosťoučký ranger z národního parku Brickleberry, který se opakovaně stává rangerem měsíce jenom proto, že nemá soupeře. To se ovšem změní s příchodem Ethel - nové rangerky, která je ve všech ohledech úplně jiná, než Steve. Vedle soupeření Steva a Ethel v seriálu uvidíme Denzela - typicky "černého" parťáka Steva, Woodyho - vedoucího parku, pro kterého je návštěvnost parku to nejdůležitější, jeho mluvícího medvěda Malloye a "mužatku" Connie, která se zamiluje do nově příchozí Ethel. No uznejte sami, dá se s takovou partou vůbec nudit?

Kyle XY

Kyle XY (2006) (seriál)

Děj seriálu začíná probuzením nahého chlapce v lese. On sám toho o sobě moc neví, tak se vydá do města, kde je zatčen policií a následně umístěn do nápravného zařízení, odkud se ho ujme pracovnice Nicole Trager (Marguerite MacIntyre). Vezme Kyla (Matt Dallas) domů ke své rodině, která ho přijme. Když se Kyle začne učit základy všeho, co je mu cizí, přijde na to, že má "supermozek"... Matematické úlohy dokáže řešit rychlostí blesku, má super-reflexy, skáče z 5 metrů aniž by se zranil apod. Jak je to možné?

Odpočívadlo

Odpočívadlo (2006)

Hlavními hrdiny tohoto nízkorozpočtového hororu jsou Nicole a Jess, mladý milenecký pár, který si vyrazí na romantickou cestu po Americe. Cestou se zastaví na opuštěném odpočívadle, kde se přítel hlavní hrdinky za záhadných okolností ztratí. Zoufalá Nicole brzy zjistí, že na odpočívadle není sama. Objeví se tajemný muž v jeepu se snadno zapamatovatelnou SPZ, který jí začne děsit. Dívka nachází útočiště na místním WC, kde jsou všude na stěnách šokující nápisy obsahující již známou SPZ. Později objevuje zmrzačenou dívku, která jí povypráví o tajemném řidiči. Nicole si uvědomuje že z této "hry" již není úniku...

Reklama