Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (5)

Zaklínač

Zaklínač (2002)

Jsem tak trochu smutný z toho, že jsem nikdy nenašel nikoho se stejným názorem. Zaklínač, myslím tím jeho literární část, pro mne byl a je (a navždy bude) srdeční záležitostí. Bál jsem se, že seriál se ani zdaleka nepřiblíží kvalitám knihy. Pokud bych měl být objektivní, musel bych říci že ne. Jenže já jsem tu proto abych vyjádřil svůj názor - Zaklínač mne uchvátil. V podstatě jde o průměrný seriál, který se ale opírá o myšlenky knihy a tak si mě naprosto získal. Je jedním z těch seriálů (což je ale hodně způsobeno málo díly), u kterého jsem při sledování posledního dílu cítil smutek, že už se nikdy nebudu moct těšit na další díl. Já dávám za pět a nikdo mi to nikdy nevymluví (a že se lidé už pokoušeli).

Dexter

Dexter (2006)

Jestliže seriálu dám pět hvězdiček, je to většinou protože drží laťku zábavnosti každý díl na vysoké úrovni. Co pak ale mám dát seriálu, který mě pokaždé dostane stejně jako dobrý film?

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Tohle snad ani nemá smysl popisovat. IT Crowd je jeden ze seriálů typu "Buď ho milujete, nebo ho neznáte". Druhá sezóna už trochu ale zdvihá obavy z klesání kvality, takže si myslím, že třetí ukáže, jestli je IT Crowd hodno stát se legendou (což už se ale stejně stalo.. :)