Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (33)

plakát

Robyn Hood (2023) (seriál) odpad!

Recenze uživatelů 0% achichichi

plakát

Cyberpunk: Edgerunners (2022) (seriál) odpad!

Jak oživit z podstaty zničenou, zaostalou hru která zklamala všechny ? Udělejte zasekanou pedofilní trapárnu pro nevkusné panické zoufalce a hle ze zaostalé broken sračky je rázem hit na STEAMing pile of shits.  Fuck this fucking age.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) 

Nejdražší seriál všech dob, nejslavnější fantasy posledních 100 let, a zapordanými pozornostními kurvami dokonce označena za HIT, až na to že rotten tomatoes i metacritics je to v odpadních stokách, a tady jste zavřeli celkové recenze, jasně no není nad černé trpasličí královny a debilní příběh jako u brakového béčkového seriálu. Prostě taková předražená agitka která by zachránila tolik důležité přírody nebo nakrmila většinu z těch 25.000 lidí co zemřou denně hlady, místo toho to padlo na sračku pro zkurvence.

plakát

Kočičky (2020) odpad!

Netfilth přešel od pedofilních omalovánek k hranému filmu.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Hlavní hvězda seriálu je zteplalý auťák a tři škaredí tragédi a jedna opuchlá tupá ficka, chytré je to pouze protože postavy používají spisovné slova pro banální pičoviny, jako ''tvé tělo je nekompatibilní k mému'' a samozřejmě Ftípky pro geek freaky ''hrozně rád čtu, nejčastěji komixy'' Jo ha ha ale jinak tuctový sitcom, ale občas je to vtipné jenže fakt ne nějak moc.

plakát

Taxi, taxi (2000) 

Super pežot, rybinou smrdící shitsubishi a nějakej šašek co si polepil kraksnu aby udělal dojem na holky.

plakát

Falcon a Winter Soldier (2021) (seriál) odpad!

typická tuctová woke sračka stejně jako všechny ostatní kýčoviny od Matelu teda Mrdvelu teda prostě té těch leporel pro 30+ panice.

plakát

Godzilla vs. Kong (2021) 

300 metrový hodný opičák a zlý špekatý nukleární dinosaurus si dají po tlamě při chaotických záběrech kde oba podle potřeby mění velikosti zabijí miliony lidí žijících ve městech a nakonec se tím odporným násilím natolik unaví že se oba vrátí do prdele ze které vylezli a rozpočet na naprosto zbytečnou dvouhodinou pičovinu mohl padnout na obnovu pralesů, záchranu ohrožených druhů nebo výzkum rakoviny.