Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Obsahy (14)

Sakigake!! Cromartie kókó

Sakigake!! Cromartie kókó (2003) (seriál)

Jak to asi vypadá na škole plné delikventů? Tedy na škole, kam se dostal Takashi Kamiyama a delikvent to není, ale musí se vypořádat s prostředím, kde je jako beránek mezi vlky. V seriálu je mnoho zábavných okamžiků, parodie na běžná klišé, a hlavně onen zvláštní japonský humor.

Pit Boss

Pit Boss (2010) (pořad)

Shorty Rossi se společně se svými přáteli Ashley, Ronaldem a Sebastianem vrhají do záchrany a výcviku nejvíce nepochopeného psího plemene - Amerického pitbullteriéra. Ač jsou hlavní hrdinové vzrůstově malí, mají obrovské srdce a zápal pro tyto kontroverzní psy, kteří jsou občas větší než oni sami.

Nutkavá touha hromadit domácí mazlíčky

Nutkavá touha hromadit domácí mazlíčky (2010) (pořad)

Tento pořad se věnuje psychologickému problému, kdy lidé mají potřebu hromadit zvířata. Nenahlíží na tyto lidi jako na zločince, ale jako na nemocné jedince a snaží se zprostředkovat vysvětlení této jejich potřeby, která je však trestným činem. V podmínkách, ve kterých zvířata u nich žijí se šíří nemoci a svérázní "chovatelé" je nevědomky svým způsobem týrají.

Poslední šance

Poslední šance (2010) (seriál)

Série ukazující sílu lásky ke zvířatům a skupinu lidí, kteří dokáží opravdu pomáhat. Shelly Bookwalter miluje psy, Kyle Peterson jí pomáhá převážet psy stovky kilometrů do nových domovů. Tato šance je u těchto případů zároveň šancí poslední, jedná se o psy čekající na utracení, o psy kterým už jinde šanci nedají...

Černé zlato

Černé zlato (2008) (pořad)

Série sledující práci, život a problémy doporovázející těžbu "černého zlata" z nitra Země. V první sérii se objeví těžební stanice Big Dog, Viking a Longhorn, na kterých mají zaměstnanci pouze 50 dní k nalezení a úspěšné těžbě suroviny. Druhá série se věnuje pouze stanici Big Dog č.28, ve třetí řadě dochází ke střetům s majitelkou pozemků Peggy Hauser. Jen pravý chlap dokáže tuto práci dotáhnout do konce..

Zvířecí pohotovost - doktoři na praxi

Zvířecí pohotovost - doktoři na praxi (2007) (pořad)

Série sledující čerstvé absolventy veterinárních škol, jejich práci na veterinární klinice, první operace, závažné případy, dobré i zlé konce. Lékaři se učí pomahát, zahraňovat mazlíčky a zároveň se musí vypořádat s momenty zoufalství a prohry.

Pitbulové a propuštění trestanci

Pitbulové a propuštění trestanci (2009) (seriál)

Pořad z prostředí záchranného centra Villalobos, největšího centra pro pitbullteriéry, kde je umístěno kolem 200 psů. Hlavní postava Tia Maria Torres se věnuje opuštěným, týraným a nechtěným psům této rasy, která je obecně brána jako problematická a zajišťuje jim nové domovy. V pořadu se na této činnosti podílí také její dcera a část zaměstnanců tvoří propuštění trestanci; dává jim tak také druhou šanci..

The 13th Floor

The 13th Floor (1988)

Mladá dívka se stane svědkem vraždy nevinného hocha. Vrahem je však její vlastní otec. S tímto tajemstvím dospěje a setká se s duchem zavražděného chlapce. Společně pak odhalí tento strašný zločin.

Dogs

Dogs (1976)

V okolí poklidné SouthWesternské univerzity ze začíná dít něco zvláštního, všichni psi v okolí se slučují do smeček a loví své pány. Není zcela jasné, jestli má tento úkaz něco společného s tajnými vládními testy, které právě probíhají v této oblasti. Zásadní otázkou je, zda lidé budou schopni psy zastavit než bude příliš pozdě.

Život s vlčím mužem

Život s vlčím mužem (2008) (seriál)

Pro Britského experta na vlky, Shauna Ellise, nejsou vlci pouze jeho prací, ale i rodinou. Po celé roky s vlky spal, jedl, aby se zapojil do jejich života a stal se tak členem smečky. Jeho cílem je pomoci lidem porozumět vlkům a pokusit se tak obnovit vlčí populaci na světě. Žil s nimi sám do chvíle, než se objevila jeho přítelkyně Helen Jeffs. Přijala jeho styl života, postupně se zapojila do procesu, který započal a pomalu se stala také součástí smečky. V pořadu se Helen bude učit jak s nimi žít, chápat jejich řeč, výt, štěkat, orientovat se pouze podle sluchu a čichu a možná stárnout po boku Shauna Ellise, který celý svůj život věnuje těmto zvířatům.

Psi v celách

Psi v celách (2004) (seriál)

V tomto pořadu se dostávají psi z útulků nevhodní pro adopci do rukou vězňů, kde probíhá jejich socializace a výcvik. Jedná o psy opuštěné, týrané a bez zkušeností se soužitím s člověkem. Mnoho vězňů v pořadu bylo odsouzeno za krádeže, vraždy, finanční podvody a další závažné případy. Všichni však byli do tohoto programu pečlivě vybráni. I když se jedná o kriminálníky, v pořadu lze vidět jak se v přítomnosti psů mění a prožívají každý den, který mohou trávit se svěřeným psem. Láska ke zvířeti opět probudí lidskost i v tomto drsném prostředí.

Výroba prototypů

Výroba prototypů (2008) (pořad)

Televizní série umožňující nahlédnout do vývoje přístrojů, vychytávek a technologií, které jsou k vidění ve vědecko-fantastických filmech. Ve skladišti v části San Francisca tým inženýrů vynalézá prototypy budoucnosti. Od hledání řešení současného problému ke stvoření senzačních strojů, co jsou jen pro zábavu. Partička vymýšlí a představuje budoucnost za použití současných technologií k výrobě nejšílenějších a jedinečných prototypů zítřka.

Baó raihóša

Baó raihóša (1989)

Mladý muž jménem Ikuro Hashizawa je zneužit pro vědecký pokus, kdy doktor Kasuminome implantuje mladému muži parazita známého jako Baoh, který mu dodává nadpozemskou sílu a nesmrtelnost. Organizace sponzorující tento pokus zamýšlela využít jej jako nástroj pro válku, avšak Ikuro unikne při transportu. Ve stejném transportu je i mladá dívka Sumire, která ovládá psychické dovednosti a dokáže předvídat budoucnost. Společně se dávají na útěk před vězniteli. Avšak doktor se svého díla nevzdává snadno a na jeho polapení vysílá jak vojáky, tak i další geneticky nadřazené lidi.

Genocyber

Genocyber (1994)

Děj se odehrává v 21. století, kdy profesor Kenneth Reed objeví možnost využití síly vesmíru, pojmenované Vajura a díky dalším výzkumům stvoří člověka schopného tuto sílu ovládat. Zrodí se dvojčata, dívky Diana a Elaine a jako má mince dvě strany, tak i dívky jsou rozdílné. Diana ovládá sílu ničení a Elaine je schopná vsugerovat ohyzdné představy do mysli jiných. Když Diana uprchne, je Elaine pověřena jejím chycením, které se ale nepovede a Diana umírá.
Pětidílný film obsahuje tři příběhy, první ze stvoření Genocybera, druhý je zaměřen na válku mezi USA a zemí zvanou Karain. Začíná přehlídka brutálních smrtí a mrzačení kvůli novému mutantovi, který se střetává s Dianou a prakticky přeměňuje celou leteckou loď, která míří ke Karainu, na živé monstrum věznící stovky vojáků mezi životem a smrtí. Karain potkává stejný osud jako Hong Kong a Diana s Elaine se rozhodují toto utrpení skončit tím, že se uvrhnou do stavu jakési neexistence a zůstane po nich pouze kamenná schránka. Poslední část je zcela odlišná, je situována do postapokalyptického světa, do města zvaného Město velkého Arku. V tomto zcela totalitním městě existuje skupina věřících, která má jako modlu ostatky Diany a Elaine.

Reklama