Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (12)

Family Trap

Family Trap (2012) (TV film)

Novomanželé Annie (Mandy Moore) a Ben (Nelson Franklin) se právě přestěhovali do Jižní Kalifornie, odkud Annie pochází. Mají v plánu zde provozovat restauraci. Ještě dříve, než stačí podnik rozběhnout, jsou však vtaženi do rodinných dramat ze strany příbuzných Annie.

Green Lantern: Síla moci

Green Lantern: Síla moci (2022)

Nedávno propuštěný odstřelovač elitních námořních jednotek John Stewart se právě nachází na pomyslné životní křižovatce. Zrovna v tu chvíli také získá mimozemský prsten, který mu uděluje moc intergalaktických strážců zvaných Green Lantern Corps.

Ring Girls

Ring Girls (2005)

Pět dívek se chystá do Thajska, aby se zúčastnily zápasů v Muay Thai. Ještě předtím je však čeká náročná příprava.

Stir

Stir (1980)

Po třech letech se do vězení vrací China Jackson (Bryan Brown), který před svým prvním propuštěním sehrál významnou roli během drobné vězeňské vzpoury. Na tyto události si dobře pamatují jak ostatní vězni, tak i dozorci. Nyní atmosféra mezi oběma stranami opět houstne a vše spěje k dalšímu nevyhnutelnému povstání.

Dead Heart

Dead Heart (1996)

Děj filmu se odehrává v izolovaném Outbacku, převážně aboriginském městě Wala Wala, kde je v místní policejní vazbě nalezen mrtvý domorodý muž. Příběh zkoumá napjaté a složité vztahy mezi obyvateli města, rostoucí napětí zakázané lásky, řeší svatokrádeže a vraždy.

Newsfront

Newsfront (1978)

V poválečné Austrálii se zaměstnanci společnosti Cinetone, zabývající se filmovým zpravodajstvím, snaží udržet kvalitativní úroveň své práce. V době šíření moderních technologií, kdy musí konkurovat zejména televiznímu vysílání, to však není nic jednoduchého. V pozadí tohoto boje se odehrávají mezilidské vztahy, sledující zejména životní dráhu nejlepšího kameramana společnosti Lena Maguira (Bill Hunter).

Madness in the Method

Madness in the Method (2019)

Herec Jay (Jason Mewes) se snaží vymanit ze škatulky, do které se během let v Hollywoodu dostal. Na radu nejlepšího přítele (Kevin Smith) kompletně změní celý svůj přístup k profesi. Nová herecká metoda, ke které přišel na základě knihy, začne ale brzy zásadním způsobem ovlivňovat jeho duševní zdraví.

Mullet

Mullet (2001)

Muž, na kterého většina lidí nahlíží jako na černou ovci, se po letech vrací do rodného města. Zatímco byl pryč, šířily se kolem všelijaké zvěsti o tom, kde pobývá. Ukazuje se ovšem, že je stále ten stejný člověk. Rád by nyní dostal zpět svou bývalou přítelkyni, jíž kdysi opustil, a která je teď provdaná za jeho bratra, s nímž čeká dítě. Brzy však začne ostatním lézt na nervy...

Dědictví pod psa

Dědictví pod psa (2020)

V malém městečku Mont-Tremblant, obklopeném krásnými jezery a lesy, žijí všichni jeho obyvatelé v míru. Nepřijmou mezi sebe však každého. Až sem jednoho dne dorazí cizinka Diana Maxa (Lucie Vondráčková), která zde zdědila hotel a s ním i hromadu trablí.

Věčný poutník

Věčný poutník (1994) (seriál)

Dvě nesmrtelná dvojčata – bratři, z nichž jeden ztělesňuje dobro a druhý je inkarnací zla – spolu kdysi jako rytíři svedli souboj. Nyní, na sklonku druhého tisíciletí, se jejich cesty znovu setkávají. Schyluje se k dalšímu střetu, jenž má rozhodnout o osudu celého lidstva.

Poslední úkol

Poslední úkol (1993) (TV film)

Zabiják ve službách CIA, Michael Grant (Bryan Brown), plánuje odejít do důchodu. V Novém Mexiku si proto pořídí dům. Zamiluje se do vdovy, od níž dům koupil, ale záhy zjistí, že cílem jeho posledního úkolu měl být její otec.

Devlin

Devlin (1992) (TV film)

Když je v New Yorku zavražděn kandidát na starostu, vyšetřující detektiv Frank Devlin (Bryan Brown) má v tomto případě více než jen profesionální zájem – on a otec oběti jsou dávnými nepřáteli. Během vyšetřování přichází rychlý zvrat, když Devlin zjistí, že se stal součástí falešné hry a nyní je hlavním podezřelým z vraždy. S policií i zločinci za zády musí objasnit vraždu dříve, než se sám stane další obětí rozsáhlého spiknutí, které sahá až k nejvyšším úrovním městské vlády.

Reklama