Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Biografie (4)

Simon J. Smith (herec / režisér / producent)

14.07.2012

Simon James Smith je anglický dabér, režisér, animátor a kameraman, známý především díky své spolupráci se studiem DreamWorks Animation, kde pracuje již od roku 1997. Spolupracoval také na videu k písni Go West známé popové skupiny Pet Shop Boys, které získalo mnohá ocenění.Jeho prvním dílem u studia DreamWorks byl animovaný… (více)

Christopher Knights (herec / střihač)

30.06.2012

Christopher Knights je anglický dabér, editor a kameraman známý především z animovaných filmů. Svou kariéru zahájil u Amblimation studios. Pracoval na filmech PŘÍBĚH DINOSAURA (1993) a BALTO (1995). Také se podílel na PRINCI EGYPTSKÉM (1998).Poté přešel ke studiu DreamWorks, kde pracoval hned na několika filmech. SHREK (2001),… (více)

pes Reginald von Ravenhorst (herec)

01.03.2008

Je to čistokrevný německý ovčák. Narodil se v Německu, kde také absolvoval základní výcvik. Jeho cvičitelkou se stala Teresa Anna Millerová, úspěšná trenérka zvířat pro film, známa i v Hollywoodě. Aby se Reginald von Ravenhorst mohl představit ve filmu, musel podstoupit další výcvik na "Vysoké psí herecké škole" v Los Angeles.… (více)

Roman Pomajbo (herec / scenárista)

01.03.2008

Roman Pomajbo, narozený 26. dubna 1969, je slovenský herec. Narodil se v Ilavě, jako dítě pobýval u své babičky v obci Potvorice u Piešťan. Nakonec se přestěhoval a vyrůstal v hlavním městě - Bratislavě. Herectví studoval na Státní konzervatoři v Brně a na VŠMU v Bratislavě. Po absolvovaní studia působil ve Vojensko-uměleckém… (více)

Reklama