Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Biografie (5)

Bill Moseley (herec / producent)

11.04.2010

Bill (William) Moseley, americký herec a muzikant, známý zejména svými rolemi v dnes již klasických hororech jako jsou HOUSE OF 1000 CORPSES, REPO! THE GENETIC OPERA, THE DEVIL’S REJECTS a samozřejmě svou první velkou rolí v žánru, postavou Chop Topa v The TEXAS CHAINSAW MASACRE 2.Bill Moseley se narodil v roce 1951 v Stamford,… (více)

Richard O'Brien (herec / scenárista / skladatel)

30.03.2010

Richard O’Brien, vlastním jménem Richard Timothy Smith, se narodil v Anglii roku 1942. V devíti letech, kdy se jeho otec rozhodl pořídit si ovčí farmu, se s rodinou přestěhoval do Taurangy na Novém Zélandu. Získané zkušenosti na farmě, jako jízda na koni, mu usnadnily prosadit se ve filmovém průmyslu, kde začínal jako kaskadér… (více)

Cerina Vincent (herečka)

21.01.2008

Cerina Vincent, herečka a spisovatelka italského původu se narodila v Las Vegas, kde v roce 1996 vyhrála Miss Nevada Teen USA, odkud postoupila do Miss Teen USA a probojovala se až do finálové patnáctky. Věnovala se též tanci, od kterého přešla k hraní.Po příchodu do Los Angeles odstartovala svou hereckou kariéru v roli Mayi,… (více)

Joey Kern (herec / režisér / scenárista)

21.01.2008

Joey Kern se narodil v Kentucky v roce 1976 a vyrůstal ve městech Florence a Independence. V roce 1995 úspěšně ukončil studium na St. Xaver High School v Cincinnati a následně ve studiu pokračoval na New York University, kde získal titul BFA (bakalář umění) v dramatu. Poté odešel do Londýna na Royal Acadamy of Dramatic Arts,… (více)

Jennifer Esposito (herečka / režisérka / scenáristka)

21.01.2008

Jennifer Esposito, italsko-americká herečka a tanečnice, se narodila v Brooklynu manželům Phyllis a Robertu Esposito. Matka pracovala jako interiérová dekoratérka a otec jako hudební producent a IT konzultant na Wall Street. Vyrůstala společně se svou starší sestrou na Staten Islandu v New Yorku, kde úspěšně absolvovala Moore… (více)

Reklama