Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (4)

plakát

Cure in Orange, The (1987) 

Perfektní záznam koncertu natočený ve středověkém amfiteátru na francouzském venkově nám představí největší hitovky hudebních ikon a kultovní legendární kapely The Cure v celé její kráse. Robert Smith a jeho banda rozcuchaných souputníků nás svými melancholickými texty a podmanivou hudbou dostanou do kolen a nechají nás zavzpomínat na sladké časy let osmdesátých, kdy diskotéky ještě stály za to. Největší bomby pro mě jsou Forest, A Night like This,  Shake dog Shake a Kyoto Song.

plakát

Občan Havel (2007) odpad!

Já jsem fakt zvědavej, jestli někdo někdy natočí pravdivej film anebo dokument o tomto promiskuitním služebníkovi západu, kterej napomohl rozkrádání státu a jeho protimluvy z devadesátých a pozdějších let musel slyšet snad každej v týhle republice. Tento VIP vězeň a pozdější kamarád všech největších paznehtů, kteří se v devadesátkách vynořili jako houby po dešti lezl do prdele všem dementním politikům rádoby zdravého západu a k tomu si přizval velké množství alkoholických kamarádů z minulosti, aby bylo dokonáno jest. Dívat se na ksichty jako je rádoby umělec Kocáb a další rádoby zastánci svobody mě fakt nudilo a málem jsem při tom několikrát usnul. Potom další kripl tentokráte přímo americkej Klifton, co nedokáže pohlídat svoje nádobíčko v kalhotách, což měli s kořalou Havlem společného mě fakt nudil a občas se mi i otvíral nůž v kapse. No zkrátka natočit takhle dlouhej dokument o největší ostudě národa a jenom ho tam chválit mi připadá nemístné a to jeho královské R a ten jeho styl oblékání, který ho asi naučili jeho inteligentní rodiče je k smíchu. Hlavně, že máte demokracii, ale že se díky tomuto šaškovi zvýšila kriminalita, bezdomovectví, nedostupnost bydlení v králíkárnách, nezaměstanost ad., to už zdejší děti narození po roce 1990 nevidí, protože nemají s čím srovnávat a tak papouškují lživé pravdy, které se dočetli na pravicových mediálních kanálech, přesně tak jak to dělal jejich vzor a největší podplacená ovce západu.

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

Jedna z nejlepších československých komedií, která byla po revoluci natočena a popravdě musím říct, že pak už to šlo s československou respektive českou komedií do kelu. Výborně řežírovaná a scénáristicky perfektně napsaná komedie ve které se setkáme s vesnickým opilcem Bohuslavem, který přišel znenadání k dědictví po svém náhlé zemřelém otci. Po revoluci příšlo k takovému dědictví mnoho našich vrstevníků a přesně takhle se začali chovat. Vím to z vlastní zkušenosti, že z největšího hovna lidské společnosti se ze dne na den stal Pán a najednou všichni kolem něj byli otroci. Přitom ti, co přišli k velkému dědictví byli a jsou většinou geneticky zdegenerovaní jedinci po svých předcích, kteří se mrdali mezi sebou a slovo incest jim nebyl cizí. Stačí se podívat na retardy jako je Havel nebo Schwarzenberg. Moc hezky natočená komedie, která se ve většině případech stala realitou dnešních dní a rozděluje společnost na ty, co mají a na ty, co nemají.

plakát

Absolutní moc (1997) 

Perfektně rozkouskovanej thriller, kde si zlodějíček a vlk samotář chce přijít na nějakej ten lup a přitom vidí to, co by neměl a tím se rozběhne běh událostí z kterého se mu začne točit hlava a vypadá to jako beznadějná situace ze které se nejde dostav ven. Ale to by nebyl starej dobrej Clint, kterej si výdycky tu nějakou cestičku najde a zbourá všechny mýty o nedotknutelnosti nejmocnějšího muže Spojených států. Clint si toto zábavné drama sám režíroval a také si v něm zahrál hlavní roli fikaného zloděje v penzi, kterej si chce trochu přivydělat. Doporučuji všem, kteří mají rádi napětí a pěkně zašmodrchanou zápletku.