Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Romantický
  • Soutěžní
  • Akční

Biografie (16)

Woo-bin Kim (herec)

14.09.2023

Kim Hyun-joong, známý spíše pod uměleckým jménem Kim Woo-bin, je jihokorejský herec. Odmala se věnoval modelingu, v roce 2009 šel poprvé na přehlídku pro Fashion Week v Soulu. Od té doby jeho modelingová kariéra stále rostla a začal natáčet i nejrůznější reklamy. Díky tomu objevil vášeň pro herectví. Pod pseudonymem Kim Woo-bin… (více)

Maria Rodríguez Soto (herečka)

12.07.2023

María Rodríguez Soto vystudovala dramatické umění na Instituto del Teatro v Barceloně a následně absolvovala několik dalších hereckých kurzů. Nejprve se věnovala divadelnímu herectví, v roce 2003 získala první větší roli ve hře „Las niñas tontas no juegan solas“. Od roku 2012 se poté začala objevovat i v televizi, například v… (více)

Lyna Khoudri (herečka)

02.05.2023

Lyna Khoudri je francouzsko-alžírská herečka. Vyrůstala v rodině umělců, a tak není divu, že se rozhodla věnovat herectví.Khoudri zahájila svou hereckou kariéru v roce 2010, kdy se objevila ve francouzském filmu Pieds nus sur les limaces. V malých rolích ve filmech a televizních pořadech se objevila i během dospívání, ale… (více)

François Civil (herec)

02.05.2023

François Civil je francouzský herec. Vyrůstal v rodině umělců, což v něm v mládí vzbudilo zájem o herectví.Civil zahájil svou hereckou kariéru v roce 2001, když mu bylo pouhých 12 let, malou rolí ve francouzském filmu Le Pornographe. Během dospívání se objevil v dalších televizních pořadech, ale slávy se mu dostalo až v roce… (více)

Charlie Puth (herec / skladatel / scenárista)

28.03.2023

Charlie Puth je americký zpěvák, skladatel a hudební producent. Puthova matka byla učitelkou hudby a jeho otec byl realitní agent. Ve čtyřech letech začal hrát na klavír a později se naučil hrát na kytaru a bicí.Puth si získal popularitu písní „See You Again“, která vyšla v roce 2015 jako pocta zesnulému herci Paulu Walkerovi… (více)

Becky G (herečka / režisérka / skladatelka)

28.03.2023

Becky G je americká zpěvačka, rapperka, skladatelka a herečka. Narodila se v kalifornském Inglewoodu a vyrůstala v nedalekém Moreno Valley. Její skutečné jméno je Rebbeca Marie Gomez.Vášeň pro hudbu se u Becky G projevila již v útlém věku a veřejně vystupovat začala v pouhých devíti letech. V roce 2011 se proslavila coververzí… (více)

Dove Cameron (herečka)

28.03.2023

Dove Cameron je americká herečka a zpěvačka, známá především díky svým rolím v různých produkcích Disney Channel. Narodila se jako Chloe Celeste Hosterman, ale po smrti svého otce si změnila jméno na Dove Cameron.Dove začala vystupovat již v dětství, účastnila se komunitních divadelních představení. V roce 2012 se s rodinou… (více)

Adam Vacula (herec)

22.02.2023

Adam Vacula nejdříve vystudoval psychoterapii a sociální práci na Pražské vysoké škole psychosociálních studií, následně herectví na pražské DAMU.Po studiích hostoval v pražských divadlech, od roku 2019 byl v angažmá Divadla pod Palmovkou. Před kamerou debutoval v roce 2013 v seriálu Cirkus Bukowsky. Následně se objevil… (více)

Tiera Skovbye (herečka)

27.09.2022

Tiera Skovbye se herectví věnovala odmalička, první televizní roli získala v seriálu Painkiller Jane, když jí bylo 10 let. Následovala celá řada malých rolí v seriálech jako Lovci duchů či Arrow. Průlom v její kariéře ovšem přišel až v roce 2017, kdy získala roly Polly Cooper v seriálu Riverdale. V roce 2017 se zasnoubila se… (více)

Bjarne Mädel (herec / režisér)

27.09.2022

Bjarne Mädel se narodil v Hamburku v Německu. Poté, co odmaturoval na gymnáziu v Friedbergu, jeho další kroky vedly na univerzitu v Erlangenu, kde studoval literaturu a divadlo. Část studijních let strávil na Redlandské Univerzitě v Kalifornii v USA. V roce 1996 pak získal doktorát z herectví na Filmové univerzitě Konrada Wolfa… (více)

Susana Abaitúa (herečka)

19.09.2022

Susana Gómez Abaitua je španělská herečka. Její matka byla učitelkou tance, a tak měla Susana odmala k tanci a herectví blízko. Svou první roli získala v 18 letech. Ze začátku se objevovala v malých rolích v seriálech jako Pelotas či Isabel. Průlom v její kariéře přišel v roce 2017, když získala roli Any Saura v seriálu Sé… (více)

Álex González (herec)

19.09.2022

Alejandro José González, známý jako Álex González, je španělský herec. Své dětství strávil ve Španělsku, poté odešel na několik let studovat angličtinu do Velké Británie. V roce 2017 se vrátil zpět do rodného Španělska.Herectví se začal věnovat relativně pozdě, svou první televizní roli získal až ve svých 23 letech. Objevil se… (více)

Přemek Forejt (herec)

16.08.2022

Přemysl Forejt se narodil v Brně, kde strávil i své dětství. V Brně také vystudoval obor „kuchař“ na SŠ Charbulova. Po vyučení chvíli pracoval v restauraci, následně však odjel do Anglie, kde pracoval v různých michelinských restauracích a učil se od nejlepších kuchařů.Po návratu do Čech v roce 2012 začal pracovat v brněnské… (více)

Gabriela Heclová (herečka / producentka / skladatelka)

16.08.2022

Gabriela Heclová se narodila v Praze, vyrostla však na Kladně. Odmala měla blízko k hudbě a herectví, proto vystudovala Pražskou konzervatoř. Mnoho let se věnovala YouTube a byla dokonce jednou z nejúspěšnějších českých youtuberek. Videa ze svého kanálu ale smazala, kariéru ukončila a následně se začala věnovat především zpěvu… (více)

Catherine Curtin (herečka)

09.07.2022

Catherine Curtin je americká herečka. Narodila se a vyrostla v New Yorku. Když jí bylo 17 let, její otec zemřel na rakovinu, což ji velmi poznamenalo. K herectví se dostala až v době dospívání. Od roku 1990 se objevovala v menších rolích v několika divadelních představeních, první větší role však přišla až v roce 1995 ve filmu… (více)

Karolína Šafránková (herečka)

29.06.2022

Karolína Šafránková se narodila v roce 1998 v jihočeském Písku. K herectví tíhla od dětství, a proto začala jezdit na letní herecké tábory. Následně začala studovat herectví na Mezinárodní konzervatoři v Praze, odkud následně přešla na Pražskou konzervatoř. Tam své studium dokončila.Objevila se v seriálech Gympl s (r)učením… (více)

Reklama