Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Ted (2024) (seriál) 

Asi podle očekávání, je to delší epizodiní seriál, takže nemůžeme čekat vtip za vtipem jako ve filmu, ale dalo mi to přesně to, pro co jsem přišel.

plakát

Známí neznámí (2021) 

Nesnáším kopírky. Stejné prznění jako přezpívání oroginálních písniček do českého textu. Jedna hvězdička za o trochu lépe vysvětlený konec než v originále.

plakát

Lakers: Vzestup dynastie - 'Beat L.A.' (2023) (epizoda) 

Bohužel už se musí skákat v čase doslova po letech, je to asi pochopitelné, jelikož vlastně každá sezóna začíná stejně (Vypadnutí v Play-off/Vítězství, přestavba týmu, předsezonní příprava a hurá znovu.) Tenhle díl je vlastně příprava na finále s Bostonem po několika letech, kdy již fanoušci Basketbalu ví jak to dopadne. Opravdu mě zajímá jak to tvůrci mají vymyšleno, jestli v podobných časových skocích budou pokračovat i v další sérii.

plakát

Twisted Metal (2023) (seriál) 

Miluju post-apo žánr, a tohle byla luxusní oddechovka!

plakát

Podivný případ Natalie Grace (2023) (seriál) 

Wow, okej. So nejdřív jsem byl asi zklamaný a určitě ovlivněný filmem Orphan (2009), kdy jsem si trochu přál aby se jelo podle stejných kolejí a z malé Natálky se stalo vraždící monstrum, a filmaři se toho v prvním díle určitě chytli a udělali z malé holčičky satanovo dílo. Bohužel (bohudík) se nakonec věci dostávají více na povrch a vy více než to "dítě" začínáte nesnášet rodiče. Pár zajimavých twistů tam bylo, nic co by se však nedalo dopředu odhadnout. Musím se ale přiznat, že občas jsem se zasmál až "komediálním" výjevům otce, kdy mi přišlo že až moc přehrával. Nebo třeba scéna s "nevypnutým" mikrofonem jednoho ze synů, no prostě tam bylo až moc náhod najednou. A samozřejmě další důkaz toho, jak dokáže být americký systém zvrácený, kdy senilní důchodce (soudce) rozhodne "od oka" kolik má kdo jaký věk. :D Solidní 4*.

plakát

Lakers: Vzestup dynastie - The New World (2023) (epizoda) 

V týmu to začíná pořádně houstnout, Magic není happy a trenér je čím dál více na "přesdržku". Konečně se však blíží ona chvíle.