Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Thriller

Recenze (5)

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 8 (2024) (epizoda) 

u 4.díla teď u posledního slza a nestydím se za to. Moc dobrý a nejen ty dva díly, ale celkově fakt dobrý.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 6 (2024) (epizoda) 

4. díl a teď tento pro mne oba zatím nejlepší.  Jen jsem byl zvědav na umělecký akt zralé ženy. Myslel  jsem , že když už ji začal svlíkat, že ji vyfotí a dá na vernisáž. Nekonalo se. Nevadí, seriál jako celek se fakt povedl.

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) odpad!

Jejda, dneska jsem měl pohádkový den. Nejdříve jsem shlédl sv. Petra a teď ty zlaťáky. První minutky jsem si myslel, že i tady to bude na plný počet, tedy u mne. Ale pak...., ani nevím co napsat. Pořád jsem čekal nějaký děj, příjemné prostředí, které v pohádce nesmí chybět, ale co tam dali, to se snad hodí na nějaký historický film a ne do pohádky určené hlavně pro děti. Takže musím dát  bohužel do koše.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Jejda, shlédl jsem teprve teď a fakt líbilo. Hastrman s dušičkami, sv. Petr s klíčem, hamižní správcové, dobrácký král, chytrá princezna, zlodějíčci a švarný chasník. Krásné záběry a příjemná hudba. Prostě moc hezká pohádka.

plakát

Sága rodu Forsytů (1967) (seriál) 

Našel jsem s titulky a znovu jsem se ponořil do nostalgie let klukovských, kdy jsem s rodiči zíral na televizi a držel palce Fleur a Jonovi, aby se nenechali odradit svými rodiči od velké lásky. James mi byl vždy sympatičtější než Irene.