Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

VOD (1)

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já se asi koukal na jiný film nebo co, soudě podle hodnocení a komentářu ostatních. Po necelé půlhodině jsem přepnul. I dle toho zlomku, který jsem z filmu viděl, jsem si však udělal poměrně dobrý obraz. Jde vlastně o jeden velký kung-fu souboj, sem tam proložený nějakým tím bezduchým dialogem, aby film měl alespoň jakýs takýs příběh. Připomíná mi to erotické filmy. Tam jde také jen o to jedno, ale mezi jednotlivými "akcemi" aktéři vždycky prohodí pár slov. Úplně stejné je to zde. Jen místo "akce" je "akce"... 0% ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Já prostě ty obrovsky naivní, staré Hong Kongské kung-fu filmy žeru. Ty primitivní zápletky postavené na tom, že támhleten porazil tamtoho, ty dialogy na úrovni dětského představení ve školce, ty afektované emoce a v neposlední řadě naprosto nezbytné zoomy + asijské šermování ukazováčkem téměř při každém dialogu. Všechno ale vylepšují parádní choreografie a Jackieho gumové tělo. Tenhle komentář se dá použít prakticky na všechny Chanovky tohoto typu. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

903. hodnocený film: Opět spousta zábavy, skvělých bojových akcí a do toho ten Jaskie Chan, který opravdu dokázal s tímhle prorazit. Je to radost na něj koukat, jak si hraje a při tom hraje. 4* jsou ale maximálním hodnocením pro tenhle snímek, protože už mi to přijde jako obehraná písnička. Ale dobrá písnička... 4* ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Keby som Drunken Mastera videl ako decko určite by patril ku kultovým snímkam pri ktorých sa nad hodnotením predsa neuvažuje! Takto mi nezostáva nič iné ako skonštatovať, že Jackie Chan už za mladi bol božský a to čo sa k nám dostáva od neho v posledných rokoch je už len slabším odvarom. Naozaj choreografie súbojov sú nádherné a veľmi často humorné, veď kto už kedy videl bojový štýl založený na (ne)similácii tvrdého alkoholizmu. :) A potom, že prečo sa opitým nikdy nič nestane, no predsa používajú vlastne celý čas práve túto techniku. Problém ale je, že na druhej strane tu máme aj vatu vypĺňajúcu priestor medzi súbojmi a tá najmä vďaka minimálne "zvĺáštnemu" dabingu, už nejakým tým rôčkom, ktoré ubehli a občasných pokusoch o dramatizáciu plní naozaj len účel presunúť nás k ďaľšiemu súboju. Takže ak sa chcete zabaviť a kochať sa rýchlim kmitaním nôh, rúk a hláv tak ste na správnom mieste. 3,5* ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem poprvé a to jsem kung-fu v mládí hltal jako na běžícím páse. Překvapila mne vtipná a rychlá choreografie soubojů, kterou jsem znal až z pozdějších filmů Jackieho Chana. O herectví se tu nedá vůbec mluvit, protože to je klasická ukázka groteskního herectví z Asie. Nejvíce se mi líbil trénink ve stylu loutkového divadla. Stále jsem se smál a divil novým kombinacím soubojů či použití okolních věcí. A dnes už vím, proč všichni chlastají a chodí do hospody = všichni se učí tajné bojové umění! ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Jackie Chan (Wong Fei-Hung) málem přišel o oko, když ho Jang Lee Hwang (Jim Ti-Sam) během závěrečné bojové scény kopl do hlavy. Když se to Hwang dozvěděl, odmítl záběr opakovat. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama