Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

VOD (1)

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pecka největší! Další klasa z dětství, poprvé viděno taky z videopůjčovny. Humor co tady je, je fakt prdel, stejný herci z filmu Škola hada a stejný český dabéři. Bohdan Tůma zas jako Jackie Chan a fakt k němu sedí. Siu Tien Yuen jako mistr Su Hua Chi je borec :D Hraje mistra totožnýho jako ve filmu Škola hada. Opilý box neboli Osm opilých koček, to bylo skvělý :D Mistr chlastá hodně vína a naučí to Jackieho Chana jak bojovat vylitej :D Jang-Lee Hwang stejnej záporák jako ve filmu Škola hada a je to pěknej zmrd :D Český dabing nemá chybu. Určitě mám tenhle díl radši než Legendu o opilém mistrovi i když v dalším pokračování se mi ty souboje líbí víc. Další jeden z nejlepších filmů Jackieho Chana :) Je to skvělý! Klasika. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlépe zfilmovaných fung-fu filmů, kde naprosto neuvěřitelné kousky předvádí gumový Jackie Chan v roli učně věčně opilého dědka, který dokonale ovládá bojové umění osmi opilých koček, čímž se stal neporazitelným. Obvykle hodně kožená kung-fu podívaná je tentokrát plná vtipu, humoru a skvělých soubojů. ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Geniální souboje, opilecké kung fu je masakrální záležiost, bitky jsou správně akční a nepostrádají lehce absurdní humor, podobně jako celý film, děj opravdu není to hlavní. Akční nářez s fantastickým Jackiem. Člověk je po shlédnutí tak nějak příjemně nabuzen, asi se večer pudu ožrat a pak vymlátím hospodu:D ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy vtáhnou dost diváků do děje. aby ne. Dost lidí se zde má s čím ztotožnit. Dacan je poslán, aby se stal vychovaným za mistrem, a ten ho nešetří a dacan se nám mění před očima. Rychle, jak jen dokáže film, a tak je čas na další děj. Zde je tedy přilepeno, že nakonec musí - jako v jiných podobných filmech - porazit pořádného bojovníka "Bleskovou nohu". Už jeho přezdívka je dostatečně vypovídající o tom, co je jeho silnou zbraní. "Blesková noha" jde bývalému dacanovi, náhle skvělému bojovníkovi po otci, takže finále filmu je jasné. A kdo vyhraje taky. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Připijím na tuto nacamranou kung-fu ódu na ranní podroušené návraty z restauračních zařízením, kterou si Chan vychutnává plnými doušky až do dna. A já spolu s ním. Rozhodně najdete smysluplnější kung-fu filmy. Pravděpodobně i vtipnější kung-fu filmy "jsou tam někde venku". Když si dáte hodně záležet, tak možná i nějaký podobně ujetý by se našel. Ovšem nápaditější choreografii, abyste v žánru na choreografii založeném pohledali. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Hlavná postava Wong Fei-hung bol v skutočnom živote predstaviteľ bojového umenia a tradičnej čínskej medicíny. Žil v období konca vlády dynastie Qing. (Peter-1307)
  • Podliaka hrá Hwang Jang Lee, kórejský špecialista na Taekwondo, známy svojimi kopmi, čo presvedčivo ukázal aj v snímke. Avšak treba podotknúť, že filmom prezentovaný systém "kop diabla" je len fikciou. (Peter-1307)

Reklama

Reklama