Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Společně s Mladým mistrem asi vrchol Chanovy kung-fu tvorby. Tréninkové metody, o kterých se nesní ani patriarchům shaolinského chrámu, a absolutně neuvěřitelně vyparáděná choreografie soubojů. Chanovo tělo se kroutí do nelidských tvarů, padá, vstává a zase padá, metá přemety na desítky způsobů, prohýbá bedra v ladných sklopkách a betonovými prsty a zápěstími uštědřuje rány do nechráněných soupeřových míst. I v dnešní době koukám na Jackieho "kouzla" s otevřenou hubou, protože tenhle blázen působí opravdu jako totální šrotovací mašina, která možná schytá hodně ran, ale vždycky najde sílu otevřít pusu, spolykat pár doušků vína a rozjet komba z jiné galaxie... ne... rovnou z jiného vesmíru... protože pokud existuje nějaký jiný vesmír, než ten, ve kterém žijeme, tak z něj pochází Jackie Chan... smekám před tímhle výjimečným bojovým talentem, který nám celou svojí filmovou kariéru předvádí, že pohybové schopnosti člověka se tréninkem stávají nekonečné... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Umění 8 opilých koček má něco do sebe. Trošku více se mi líbil ale druhý díl Drunken Mastera, přestože ani tento není rozhodně špatný. Jackie Chan se ještě profiloval a ztvárnil zde takového nezbedu, který musí dostat nejprve několikrát výprask aby pochopil že musí trénovat, aby se z něj stal neporazitelný bojovník. Soubojů zde fanoušek kung-fu najde mraky, mě trošku mrzí že závěrečný souboj neskončil nějakým ultimátním úderem. 85% ()

Reklama

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Tak tu asi to hvězdné hodnocení srazím. Jackie Chan je ukňouraný fracek, který se ani za mák nepoučí ze svých chyb a jeho učitel, starý opilec, který se až po džberu vína udrží na nohou měl být prý tím nejtvrdším učitelem Číny, haha. Sice tu jsou vtipné momenty, bitek by mohlo být méně, a hlavně zápletka by nemusela být tak jednoduchá a přímočará...ale chápu, to se od kung-fu filmů přece očekává:) ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Geniální souboje, opilecké kung fu je masakrální záležiost, bitky jsou správně akční a nepostrádají lehce absurdní humor, podobně jako celý film, děj opravdu není to hlavní. Akční nářez s fantastickým Jackiem. Člověk je po shlédnutí tak nějak příjemně nabuzen, asi se večer pudu ožrat a pak vymlátím hospodu:D ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

V dobe svojho vzniku určite veľký hit a keby som film videl v tých časoch tak by ma určite oslovil oveľa viac. Z dnešného pohľadu stále pozerateľné i vtipné, ale film pôsobí trochu zastarale. Jackie Chan je v bojových scénach dokonalý ale ako herec tradične veľmi priemerný, ale to až tak nevadí, má to čím kompenzovať. Deti sa bavili podstatne lepšie ako ja, ale možno i vďaka ich smiechu som sa dobre bavil i ja. Príjemná oddychovka, nič viac. 70%. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Podliaka hrá Hwang Jang Lee, kórejský špecialista na Taekwondo, známy svojimi kopmi, čo presvedčivo ukázal aj v snímke. Avšak treba podotknúť, že filmom prezentovaný systém "kop diabla" je len fikciou. (Peter-1307)

Reklama

Reklama