Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, která ironizuje vše, včetně sebe sama. Moderátorem pořadu je plyšový maňásek Adolfeen, nová hvězda české internetové scény, který si zve známé osobnosti českého showbyznysu a na nikom z nich nenechá nit suchou. (TV Prima Cool)

Recenze (64)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Přestože si nemyslím, že je tato show schopna udržet si své tempo dlouho, tak na základě toho co jsem viděl v pilotním díle, to nebylo až tak špatné. Sice to Adolfeen trochu přehání a neuvěřitelně přitom tlačí na pilu, ale pár vtipných momentů se zde přeci jen nacházelo a rozhodně bych tento pořad sledoval radši než například populární Prostřeno. Co se hostů týče, tak s Burešovou to celkem ušlo, neboť si dokázala poradit s neotřelými komentáři, ale u Plamínka šla úroveň hodně dolů a tak zafungoval až Kája s Jolandou. Každopádně vycházely především naučené vtipy moderátora a jeho týmu, zatímco snaha improvizovat selhává stejně zoufale, jako pokusy vydolovat z hostů něco vtipného během jejich zesměšňování. Pořad je tímto odsouzen k neúspěchu a v televizi bych s ním nepočítal déle než 2 měsíce. PS: Pokud se dostanu ke sledování dalších epizod, tak hodnocení ještě upravím (obávám se však, že pouze k horšímu). Zatím tedy 45% za těch pár úsměvných pasáží. Edit 10/05/21: Druhý díl byl překvapivě lepší než první. Delfín již nebyl tak nesnesitelný, hosté byli zajímavější a připravené vtipné situace fungovaly (viz. telefonáty a náhodný potlesk). Titulkový souboj nic moc, ale celkově jsem víceméně spokojený. Jedná se o lepší průměr toho, co nám televize nabízí. ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Zábavný určitě ne. To je tak hloupý, až to bolí do očí a do hlavy. Bacha, ať si smíchy nevyblejete plíce. Koncept je okopírovanej a ten člověk je zjevně postiženej. Vždyť by se mohl živit čímkoli jiným, ale chápu, že za tohle je asi nejvíc peněz. Nechápu, co za hosty tam chodí, vždyť se musí cítit jak debilové. Chvíli jsem na to koukala a připadala jsem si, jak kdyby se nějaká rubrika tehdejšího BRAVÍČKA přenesla na obrazovku. I argentinská telenovela vás pobaví a zabaví víc než tohle. Recesi, černej humor, normální humor, všechno možný snesu. Ale tak nebetyčnou sračku ne. ()

Reklama

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš bych to nazval "Nečum na to show"! Adolfeen na youtube byl celkem fajn, krátký online gagy měly svou váhu a určitou kvalitu - hlavně vůči tomu prostředí, kde bylo možný videa sledovat. Velkej formát tomu vůbec nesluší, nehodí se k tomu a navíc to ani není vtipný. Jeden díl má jenom cca 20 minut, ale popravdě jsem vydržel 2x5min a naprosto mně to stačilo. Vtipy nejsou vtipný a krátká stopáž ukazuje oproti jiným talkshow, že tady není o čem mluvit... a tady už není o čem psát. ()

fricek12 

všechny recenze uživatele

No tyvole, mizernější druh humoru jsem fakt neviděl. Nechápu, co za ubožáka vymýšlí ty gagy. Kdyby to bylo aspoň trochu vtipný + jako hosti ty největší nuly. Dávám tomu stejný vyhlídky a počet dílů jako podobná veleúspěšná show na Primě - Zlatá maska. Edit: No, musím připustit, že některý díly se povedly - např. úvodní pilot nebo Brzobohatej. Ale ten čokl je fakt trapnej - vyhodit! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pavel Horvát je tlustej a má zuby jako bobr…..ha ha ha, ho ho ho, he he he. Jak jsem měl u každého dalšího delfíního videa čím dál větší problém s tím, že se už jenom dokola opakuje jeden rádoby fór, tak v tomto případě tento zádrhel odpadl. Tady je to celé špatně od první minuty a udivuje mne, jaké osobnosti stále přijímají pozvání a vlastně, že pořad jako takový ještě neskončil. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama